Стрілянина у Великому Березному: стався конфлікт між жителем та заступником селищного голови

78
6

Сьогодні, на обід, у селищі Великий Березний стався конфлікт між двома чоловіками, який переріс у стрілянину. Наразі на місці працюють правоохоронці.

За попередньою інформацією, яку оприлюднило Суспільне Закарпаття, сутичка сталась між місцевим жителем та заступником голови Великоберезнянської громади Владиславом Пильником.

Також інформацію журналістам підтвердила речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан.

Попередньо, як пише видання, під час конфлікту чоловіки побились, а згодом "місцевий житель витягнув пістолет, але вистрелити в чиновника не зміг і вистрелив собі у ногу".

Зараз на місці працюють правоохоронці.

Також, журналісти зв'язалися з головою Великоберезнянської селищної ради Богданом Кирликом, який розповів, що чоловік прийшов до селищної ради та почав погрожувати заступнику Владиславу Пильнику.

"Я сам це бачив, там були й інші люди. Чоловік хотів отримати підтвердження догляду за недієздатною особою для виїзду за кордон. Такі речі вирішуються на виконавчому комітеті. Такі заключення селищна рада не видає", - каже пан Богдан.

Заступник голови Великоберезнянської громади Владислав Пильник сказав, що поки не готовий коментувати ситуацію.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

А
Ахах

Скорше всього чувак хотів зробити догляд оби звалити а голова запросив до... бабла

К
Клава

Можливо була суперечка із ознаками ревнощів між двома пед-растами, стрілець вистрілив собі у ногу щоб доказати партнеру, що він не зраджував. Нема чому дивуватися. Зараз багато закарпатців перебуває на заробітках там, де геї рулять. З ким поберешся, того і наберешся.

НН
но нараз видко

шо є двоє готових прямо на фронт.

У
убд

Все правильно скоро почнеться відстріл, бо хтось життя вітдає, а бариги при владі крадуть безбожно !!! Якщо слова не доходять до корупціонерів при владі, то говорять автомати!!!

В
Вуйко

сарака чилядь, усякі способьі іськає лиш абьі вьіїхати..

Ц
Ціґань

неборак, хотів безплатно. сілірада не красний хрест. там не подауть

Читайте також