«Стрілку» з Ланьом у Мукачеві Правому Сектору назначив Пашкуляк ще 7 липня – свідчення Сачка

24
17

Розповідь керівника політичного крила закарпатського ПС, яка відтворює хронологію конфлікту, переповів за результатами засідання ТСК в Ужгороді нардеп Антон Геращенко.

За словами Олександр Сачка конфлікт між Правим Сектором та оточенням Ланя загострився 7 липня, коли групу з кількох хлопців з ПС затримали працівники ДАІ.

– Потім під'їхала машина з людьми, наближеними до Ланьо і також підключилися до словесної перепалки, – переповів Геращенко.  – Потім працівники ДАІ відпустили групу хлопців з ПС. Після чого керівнику служби безпеки правого сектору Артуру Керимову подзвонив помічник Ланьо Артур Пашкуляк і сказав, що Ланьо хоче зустрінеться з керівником бойового крила ПС і поговорити.

На питання членів комісії «Про що саме поговорити?», Сачко зазначив: про те, що ПС заважає Ланьо та його команді.

«У чому точно заважає, він (Сачко –ред.) відповісти не зміг, пославшись на те, що він не був безпосереднім учасником тих подій», – зазначив Геращенко.

Також, зі слів Сачка, саме Пашкуляк запропонував час і місце зустрічі – субота, 11 липня о 12:00.

Актив ПС ухвалив рішення поїхати на зустріч «з бойовим спорядженням і обмундируванням, щоб показати свою силу», «Завдання стріляти ніхто не ставив і не планував. Все робилося для того, щоб справити враження на Ланьо», – переповів Геращенко. 

Mukachevo.net

Коментарі

В
Вася

Просто так Пашкуляк бы встречу не назначал.... Пс давно хотел себя показать на арене Мукачева но ува не получилось обламались.... Такого отпора они не получали не в одном городе Украине!!!!! Платили им многие предприниматели закарпатья, начиная от Ужгорода заканчивая Раховом!!!!! А для Ланьо повторяюсь выведете молодых дипломатов от себя которые будут думать головой не с помощью бицепсов!!!!! Которые смогут не только решать все разговором но и поднимут еше больше ваш авторитет на всех территориях где выбирали вас нардепом!!!!!!

М
Микола

На так званій стрелці із правого сектору був юнак 1998 року народження зараз поранений.Бачити хлопців які пройшли Чехію Італію та різні держави кажуть 100 чоловік.17 річна дитина із автоматом у руках можливо вперше тримає.Із переляку може і накурок натиснути.На мою думку буде ще гаряче по цих розборках.

М
Маромош

Якщо була мета скласти враження на Ланьо то на що заряжати зброю бойовими набоями, видно був складений план бойових дiй,i їм було наплювати що можуть жертви не причасних людей. Ця органiзацiя не зробила нiчого корисного для нашого краю, тiльки вилякала всiх туристiв, якi надовго вiдкажуться вiд подорожуванням по Закарпаттю. Вся їх дiяльнiсть зводилась до вiднiмання, дiлення та назначенням винних, тому подальшу її дiяльнiсть треба припинити.

M
McMurphy

Мене давно мучило питання який ідіот забив стрілу у драконі??? Відповідь геніально проста - молоде дарування кримінального світу закарпаття пашкуляк. Я подозрівав ош у качків мозгів мало но не думав шо настільки. тепер молоде дарування похоронить свого вчителя і дасть Бог станово з усім його рогатим батальйоном!!!

M
McMurphy

Уберіть цензуру!!!

В
Вибори

А кого ще згадаєте, ко вам іще мішать? Вибори ідуть гравуть на людях, шкода. Москаль нащот кланів пувів коротко. Не знаву кого мав ввіду. Дай бог людям розум розібратися і сів брехні. Ко правий час покаже но не слідства. Правда понад усе!!!!!

1
123

удачно попили хлопці кави з Ланьом - кіпіш уже цілий тиждень)))

.
...

))))))))

ДН
До Насті

Анастасія у тебе імя не співпадає з твоїм словарним запасом.Шкода краще візьми книгу і почни його поповнювати .Повір тобі це пригодиться .А інтернет почекає.

Н
Настя

да-да...най ліпше нич лишнього не пишу туй!!! ітак за базар усі будуть отвічати!

Ж
Женька

То ще тоже брехачі Сачко і Геращенко

Н
Насті

Читай уважно! Це не журналісти придумали це сказав Сачко і Геращенко

К
Кот

Ну шо? Справили враження? Долбойоби!

Н
Настя

мдааа...уже Пашкуляк вам винуватий,не знаю за шо вам блять зарплату платять журналістам!фантазія у вас бурно розвинута!

І
іштван

а де результати, треба вже садити

П
попкорн

О. уже і пашкуляк у сценарїй вписався у главних ролях. Файноє кіно буде.

Ж
Женька

ДА,найшли на кого враження справляти.....

Читайте також