Стрім прес-конференції щодо проведення плебісциту у Мукачеві (ВІДЕО)

4
7

Тематична прес-конференція проходить у Press Point.

Прес-конференція проходить за участі голови комісії з консультативного опитування мешканців міста Мукачева, заступника мера Олександра Галая.

Посадовець розповідає про підготовку до першого опитування містян, яке відбудеться в Мукачеві з 18 по 20 грудня цього року.

Коментарі

В
Василь

Мукачівці вже провели плебесціт(до речі,на його проведення нами не витрачено жодної народної копійкi,а ресурси в т.ч. людські,розподілені найбільш раціональним чином),ось його результати: городяни хочуть,щоб окупуваши всі держструктури Вароша рагулі виїхали з міста нахрен,в свої рідні Пiдзалупiвкі. Поки ще мукачівці готові пробачити рогатим злодіям і терористам все їхні злочини,скоєні на окупованих биками держпосадах, - просто їдьте. ДОДОМУ,рагульё,ДОДООМУУ!!!

ДВ
до владики

А що краще в бударі з крана пити воду ?, Чи ходити по кафешкам "АБС -шкам",а може із собов каністру носити?

ДП
До попередніх "коментаторів"

Всі такі обізнані в термінах, краще б подивилися в інтернеті різницю щодо цих слів, замість того щоб писати тупі коментарі, а тим кому не подобається міська влада краще б подивилися за вікно, бо зараз не багато міст де стільки робиться для людей і міста в цілому.

М
містяни

навіщо? навіщо так робити?

НЗ
не задоволений

не працює!!!!!!!!!!!!!!

0
000

не простіше написати референдум? Наші люди не такі обізнані в таких термінах, та й ви самі а просто знайти красиве слово в інтернеті і написати? для чого?

1
111

проведення плебісциту для кого видумовуєте такі слова?

Читайте також