Стрімке падіння: Рейтинг Зеленського втрачає позиції

11
10

Такі результати опитування оприлюднили у Київського міжнародного інституту соціології.

Кількість людей, які позитивно ставляться до президента Володимира Зеленського у кінці листопада 2019 року, зменшилася до 52% і до 36% зросла частка тих, хто не схвалює дій президента. Ця цифра зменшувалася кожного місяця осені, адже у вересні кількість задоволених було – 73%, у жовтні – 66%, а у листопаді – 52%.

Частка тих, хто ставиться до Зеленського негативно, протягом осені зростала: 7% в вересні, 9% в жовтні, 12% на початку листопада, 19% в кінці листопада". Також респонденти негативно відносяться і до дій Зеленського. Так, на початку місяця тих, хто не схвалював дій президента було – 23%, а у кінці місяця 36%.

Коментарі

G
Guest

Смішно чути "порох усьо сп..здив" від місцевої дристократії, яка сама щодня обкрадає державу, торгуючи контрабандним товаром і вивозячи крадений ліс.

1
14;19

А ко якщо не петух і не зеля???

Д
Довіра

То лише той процент людей в кого кормушку прикриває !!! Все він робить правельно

Д1
до 14:19

То х...ло за 5 років нич не зробило, мало того спиз...ло всьо шо можна було. А ти хоч аби Зеля всьо за пів року ісправив ? Шо ви так усі очко рвете за того алкаша не розумію(((

Н
Нерусин

Ну што, русуни зубожілі, наЫкали і натотокали собі препuздента-членограя? Чого ж не радієте?

Д
Донижнього

Чим ? Ще побачиш , що зезалупа гiрший за конченого парашенка !! Почекай мало ! Раз дивися 95 квартал та суши зубы !! Самое iниернсное попереду, фантазьор ти верховинськый!

З
Закарпатець

Но все одно ліпший чим шоколадний пі....ар.

НР
Няньо Рема

Тому ,що він п*дар*с ,наркоман ,брехло і ін.Одним словом ГНИДА.

В
Вова

крім відео на Youtube і голосних заяв треба ще шось робити....

Р
Рем

Дивно, чому так !?

Читайте також