Струс мозку та переломи кісток обличчя: угорського футболіста, який отримав важку травму

1746

29-річний угорський футбольний нападник Барнабаш Варга перебуває в стабільному стані після важкої травми в матчі проти Шотландії на ЧЄ.

Після зіткнення з голкіпером суперника Ангусом Ганном він отримав струс мозку і кілька переломів кісток обличчя. Ймовірно, його прооперують у лікарні Штутгарта, але якщо його команда вийде до 1/8 фіналу, то більше не виступатиме на цьогорічному турнірі.

Нагадаємо, що у другому таймі під час одного з навісів у штрафну Варга випадково зіткнувся з Ганном, впав і залишився нерухомим на газоні. Там йому спробували надати допомогу, а потім на ношах доставили до лікарні. Угорці тріумфували над Шотландією 1:0 голом Кевіна Чобота, який вийшов на заміну, у додатковий час і зберегли шанс вийти в 1/8 фіналу.

"Ми з нетерпінням цього чекаємо, але також думаємо про Барні, тому що найголовніше, аби з ним все було добре. Після зіткнення я першим підбіг до нього. Я бачив, що сталося, але навіть не хочу говорити про це ", - сказав капітан національної збірної Угорщини Домінік Собослай агентству MTI.

За його словами, перша допомога його одноклубнику надійшла надто пізно. «Я вірю, що ми ніколи більше не переживемо нічого подібного», - сказав Собослай.

«Барнабаш Варга зламав кілька кісток обличчя, а також отримав струс мозку. Нападника «Ференцвароша», швидше за все, прооперують. Він проведе ніч у лікарні Штутгарта. Вся команда тримає за нього кулаки», – у соцмережі повідомила Футбольна асоціація Угорщини.

Півзахисник Роланд Шаллаї заявив, що команда присвячує перемогу Варзі: «Було жахливо бачити Барнабаша в такій ситуації. Ми боролися і за нього ці останні 15-20 хвилин матчу, ми хотіли виграти, що, на щастя, нам і вдалося. Ми присвячуємо саме йому цю перемога».

Коментарі

Читайте також