Студент Роман Марчук – один з кращих в Україні.

10
3

Студент юридичного факультету ЗакДУ Марчук Роман нещодавно був удостоєний високої державної нагороди – Подяки Прем’єр-Міністра України Юлії Тимошенко. Усього за підсумками 2009 року було нагороджено 9 студентів з усієї держави, у т.ч. таку нагороду за високі досягнення у навчанні, науково-дослідній роботі, активну участь у громадському житті отримав і Роман Марчук.

Роман є студентом 4 курсу юридичного факультету ЗакДУ, відмінником навчання, учасником багатьох міжнародних та всеукраїнських наукових форумів, переможцем всеукраїнських наукових конкурсів, автором понад 30 наукових публікації з питань функціонування конституційної юрисдикції в Україні, членом Союзу юристів України, Ліги студентів Асоціації правників України, Міжнародного товариства прав людини, Союзу обдарованої молоді України, Координаційної ради молодих юристів при Головному управлінні юстиції в Закарпатській області. А з жовтня цього року за результатами конкурсного відбору був зарахований на стажування у Комітет Верховної Ради України з питань правосуддя.

Коментарі

К
Конт

30 публікацій на четвертому курсі. Це пафос. Стільки не було ні в Алесєєва, ні в Недбайла. В мене одна знайома наплодила до четвертого курсу 40. Це не якість, а голий пафос. Ще й Закарпатський унів... Та ще контора. Взагалі-то це смішно:)

Я
Я

Так будь-ласка! Попрацюй над собою стільки, скільки він, і ти також отримаєш власну заслужену нагороду. І не вирішуй з ким і чим ми будемо розвивати Україну. Такі як Роман, і особисто я, явно не так будемо продвигати її як ти це собі уявляєш.

Г
Гриць

Кращими студентами мають рахуватись студенти з інженерних факультетів. А цього добра у нас уже навалом , як на міському смітнику.Вони Державу продвинуть разом з митниками, Даїшниками.

Читайте також