Студент УжНУ переміг на чемпіонаті з тхеквондо на Волині

4
0

Ервін Мігаліско, студент першого курсу факультету здоров’я людини Ужгородського національного університету став переможцем серед юніорів у ваговій категорії до 74 кг на відкритому чемпіонаті Волинської області з тхеквондо.

Змагання проходили з 29 по 30 березняв Луцьку. Було майже 200 учасників, які представляли команди Рівненської, Івано­Франківської, Київської, Волинської та  Закарпатської  областей. Команду  Закарпатської області у складі 8-ми спортсменів у цих змаганнях підтримав департамент освіти  і науки, молоді та спорту Закарпатської облдержадміністрації та Ужгородський національний університет. Змагання проводились за правилами ВТФ - Всесвітньої федерації тхеквондо. Приємно, що всі наші спортсмени повернулися з медалями.

Слід зазначити, що це не перша перемога нашого спортсмена. Так, у 2012 році Ервін Мігаліско виборов 2-ге місце на відкритій першості Івано-Франківської області серед юніорів, а вже в січні 2013 року був найкращим на відкритому чемпіонаті Рівненської області, де виконав норматив першого дорослого розряду.

Зараз Ервін готується до наступних важливих змагань, а саме чемпіонату України серед молоді. За думкою тренера, його потенціал спортивної підготовки дозволить вибороти на цих престижних змаганнях чемпіонський титул.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також