Студент УжНУ здобув два призові місця на Всеукраїнській олімпіаді

5
0

На студентській олімпіаді серед аграрних вищих навчальних закладів України студент УжНУ Василь Маргітай посів друге і третє місця. Олімпіада відбувалася в Уманському університеті садівництва.

Хлопець зайняв друге місце в теоретичному турі і третє місце в практичному турі з овочівництва зі спеціальності «Плодоовочівництво і виноградарство». Наразі він навчається на третьому курсі біологічного факультету УжНУ за напрямом підготовки «Агрономія», на кафедрі плодоовочівництва і виноградарства.

У Всеукраїнській олімпіаді хлопець брав участь вперше. Розповідає, що цікаво було поспілкуватися з однолітками, а завдання виконувати йому було неважко: «80 % знань, які згодилися на олімпіаді, здобув в університеті. Але чимало й працював над собою, особливо для практичного туру».

З олімпіади учасники Маргітай Василь і Диковець Діана також привезли подяку Федору Ващуку, ректору УжНУ, доктору технічних наук, професору за забезпечення участі студентів в олімпіаді, а також доценту кафедри плодоовочівництва та виноградарства УжНУ Любові Маргітай за активну участь у підготовці та проведенні ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади.

Біологічний факультет УжНУ, своєю чергою, також висловлює подяку за належний прийом студентів під час олімпіади в Уманському університеті садівництва і сподівається на співробітництво в науковій сфері.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також