Студентам МДУ пропонують стажуватися у Мукачівській міськраді (ФОТО)

5
6

Мукачівська міськрада пропонує активній студентській молоді пройти стажування в органах місцевого самоврядування та за бажанням залишитися тут працювати.

Сьогодні міський голова Андрій Балога та перший заступник міського голови Ростислав Федів провели зустріч з студентським активом міста, пише Мукачівська міськрада.

«Після вдалого експерименту співпраці з учнівською молоддю міста запроваджуємо таку практику і з студентами.
Ми пропонуємо студентам програму стажування в міськраді. Цим самим ми формуватимемо резерв молодих, кваліфікованих кадрів. Водночас для багатьох з них робота в раді стане стартовим майданчик для кар’єрного росту. Студентам пропонуємо набути досвід, який знадобиться у майбутньому. Кращі з них, впевнений, залишаться в органах місцевого самоврядування. Нам потрібен погляд молоді на те, як нам розбудовувати місто», - зазначає Ростислав Федів.

Коментарі

МГ
Мукачевский государственный университет 178

Мукачевский государственный университет 178

У3
Учень 3 Б класу

який рейтенг МДУ в Україні

L
lu

ще не хватало аби дітвора начудила там , вони собі ще раду дати не можуть

К
куратор

є й хороші розумні студенти, лиш шкода, що отримають диплом МДУ, який в рейтингу в хвості плентається та й якість освіти сумнівна і неякісна, отже студенти з цим папірцем хіба що в міськраді можуть постажуватися...

Б
блеф

стажування добра справа, але не обовязково попередні коментарі видаляти, ваш сайт тим дискредитеє тим, що видаляє невигідні коменти...

М
Мукачівець

Пора і дітей з садика на стажування.)))

Читайте також