Студентів-іноземців, яких п'яними зловили на відео, відраховують з університету (ВІДЕО)

15
14

Хлопці навчались на стоматологічному та медичному факультеті Ужгородського національного університету.

Як стало відомо Mukachevo.net 3-х студентів, які потрапили у скандальну історію відраховують з університету. Відповідний наказ, який оформили 21 січня вже підписаний ректором університету.

Виявилось, що один з студентів, який найбільше поводився зухвало, вчився на стоматологічному факультеті, інші двоє на медичному, всі були вже на 3 курсі.

Офіційно відрахували їх за порушення правил внутрішнього розпорядку.

У головному управлінні національної поліції Закарпаття зазначили, що ректорат університету передав документи до міграційної служби, яка вирішить питання щодо доцільності їх перебування на території України, та у випадку порушення ними вимог законодавства - скасує їх посвідки на проживання, що стане підставою для їх депортації з країни.

Нагадаємо, днями у мережі оприлюднили відео на якому зафіксували компанію іноземців яка поводилась дуже зухвало. Один з них спочатку намагався знову сісти за кермо Мерседесу та поїхати, а згодом почав нецензурно виражатись у бік автора відео та вигукувати "Я здесь т**хаю всех".

У патрульній поліції розповіли, що виписали адмінпротоколи на водія автівки, а поліція відкрила провадження за статтею мілкого хуліганства.

Пропонуємо подивитись відео ще раз, але зауважимо на ньому присутня ненормативна лексика:


Редакція Mukachevo.net закликає не розпалювати міжнаціональну ворожнечу.

Коментарі

Н
Небайдужий

Тут десь правий Костя і щоб цього не сталося треба слідити за діями ректорату і міграційної служби надавати більшого розголосу і звернень в мас медіа правоохоронні органи -бо інакше треба чекати того що сказав цей студент:"Я здесь т**хаю всех"

И
Иван

Добре шо одчислили молодці!!!!!!!

К
Костя

Нікого не відрахують —візьмуть гроші ректору мало міліції грошей І дальше будуть тут давайте через тиждень узнаємо

П
Правильний

Штрафи за порушення громадського порядку - вдвічі більші в ціні, а ніж нашому брату. 3 порушення - депортація з країни. Чому б ні ?

С
Силян

100% у Мукачеви такого не булоби бо поламалиби iх нарас!!!!!!!!!!

?
?

нагла немзота

М
Мішо

Які безхребетні наші поліцаї. Зашо їм зарплату дають. Мали ті арабчуки на землі бути в кайданках а поліцай чуть не масажик йому робив. Ганьба!!!

П
ПКО

А при зачисленні в університет вони проходять тест на знання державної мови? Чи так і далі іноземні студенти в нашій державі будуть нас крити матами по-російськи?

Г
Губошльоп

Щи недавно по пальмам скакали, а уже борзіють

М
Мукачівець

Молодці. Ріспект ректору університету

Й
Йовжи

Кляті москалі!!!! А ...то не то...

3
369

не вірю своїм очам, ачий хоть на шось валовшні наші чинуши (ректорат+поліція)

ЧІ
Чорнота іноземська

Так ім і треба чорнопиким пустелникам ще би треба іх отрахати публічно лопухив галимих

Р
Рмол

Се би так з каждим оби знали шо они лем гості а не фатьови щи штраф най заплатять за то шо базарив за українців і уведуть строгий контроль за ними би пернути боялися у туалеті ош голосно

Читайте також