Студентки створили першу команду УжНУ з чірлідінгу

16
0

Під час півфіналу відкритого Чемпіонату України з американського футболу в Ужгороді було презентовано перший виступ чірлідерів «Ужгородських лісорубів».

До команди увійшли 12 дівчат – студенток кафедри туризму Ужгородського національного університету, які продемонстрували захоплюючу спортивну анімацію перед та під час матчу. Таким чином у найстарішому ВНЗ Закарпаття з’явилася перша за всю його історію команда з чірлідінгу, яка сприятиме морально-психологічному клімату на спортивних майданчиках, пом’якшенню агресивного настрою вболівальників-фанатів та створенню атмосфери «позитивного фанатизму».

Цього матчу, на жаль, фортуна виявилася не такою прихильною до ужгородських хлопців, як минулого року, – матч закінчився з рахунком 30:12 на користь «Мінських зубрів».

Поразку своєї команди віце-президент Ужгородського клубу з американського футболу Тудор Кілару пояснює об’єктивними причинами: «Далися взнаки психологічна і фізична підготовки: команда на 40% омолоджена, тому нові гравці виявилися не готовими до серйозного поєдинку. До того ж «Мінські зубри», проаналізувавши свої помилки у минулому сезоні, якнайкраще зіграли проти нашого козиря – пасової гри. Але ми не збираємося зупинятися. На даний момент доопрацьовується схема участі у чемпіонаті, що проходитиме в Угорщині, крім того, плануємо організувати кубок Ужгорода. Так що можете не сумніватися – видовищне і екстремальне свято під назвою «Американський футбол» і надалі відбуватиметься на Закарпатті».

Довідка

Чірлідінг (англ. cheerleading, від cheer – схвальне, призивне і lead – вести, управляти) – вид гімнастики, який поєднує в собі елементи шоу і видовищних видів спорту (танці, гімнастику й акробатику).

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також