Студентський наркопритон викрили в Ужгороді

6
4

Міліціонери викрили наркопритон, який функціонував в одному зі студентських гуртожитків Ужгорода.

«Оперативники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків спільно з дільничними інспекторами Ужгородського міськвідділу міліції припинили діяльність наркопритону в гуртожитку одного з вузів міста», - повідомила прес-офіцер Ужгородського МВ УМВС в Закарпатській області Діана Дорогій.

Маючи оперативну інформацію про те, що четверо студентів організували збут і вживання наркотичного засобу, а саме марихуани, міліціонери навідались до їх кімнати у гуртожитку, і за їх добровільною згодою та в присутності понятих оглянули приміщення кімнати. На столі був виявлений і вилучений поліетиленовий пакет, наповнений подрібненою речовиною рослинного походження зеленого кольору, схожою на марихуану, вагою близько 10 грамів, а також так званий бульбулятор і кальян із залишками речовини рослинного походження.

Наркотики направлені на дослідження в обласний науково-дослідний експертно-криміналістичний центр. Щодо студентів розпочато кримінальне провадження за кількома статтями Кримінального кодексу України, що стосується організації, утримання місць для незаконного вживання, а також виготовлення наркотичних засобів, првідомляє Укрінформ. 

Триває розслідування.

Якщо вина підозрюваних буде доведена, студентам загрожує позбавлення волі на строк до 8 років, зазначила прес-офіцер.

Коментарі

Ч
читачу

барыг щемить надо...но это хлопотно...они как депутаты неприкосновенны..

7
777

тоже мені наркопритон, бухий намного май натупить чим накурений!!!!

Ч
читач

Якщо факт мав місце, то де куратори-вихователі, академнаставники, коменданти гуртожитків були??? У ВНЗ має проводитися виховна робота, контроль студентів з боку викладачів, навіть після занять, тим більше у гуртожитках.Це неприпустимо, батьки віддають своїх дітей вчитися,а там в гуртожитках "проходять інші інститути" і навчаються кримінальному ремеслу. Необхідно посилити контроль у гуртожитках усіх ВНЗ, не лише УжНУ.Це усе на совісті керівників усіх навчальних закладів України.

П
плановая

ой не смешите людей))) Вы лучше барыг щемите, а не планокуров, нашли тут "наркопритон"...ребята просто решили номр притарится, дунут себе...а Вы тут "нарокпритон" нашки, так таких наркопритонов тисячи!

Читайте також