Студенти МДУ мерзнуть у гуртожитку на Коменського

81
32

До редакції Мукачево.net звернулися студенти Мукачівського державного університету, які розказали, що в середині гуртожитку так холодно, що вони повинні грітися у куртках та рукавицях.

За словами студентів опалення вимкнули ще 30 березня, і попри зниження температури, його так і не увімкнули знову. Певно чекають на потепління.

Студентам у свою чергу заборонили користуватися усілякими обігрівачами.

Нагадаємо, днями Мукачівська міська рада оприлюднила рішення, яким зобов'язала продовжити опалювальний сезон у місті до 10 квітня.

А гідрометеоцентр взагалі попередив про заморозки.

Коментарі

М
мукачівцю

шо вибрали собі на голву,най собі тоту дурну копоню і чухауть.сесе Шербанці не кафедров курувати, коли ричить на ушитких та всі голови як страуси у пісок позабивают.Сесе детка махіна под названієм університет, де руководітельом має бути адекватний чоловік, а не збігла жона, у якої кризис середнього возратса и яку треба уже лічити серйозно, сесе детка діагноз, сесе клініка. но страдають в першу очиридь студенти, а в другу очиридь работніки. Бог каза ош хворим та пяним треба ся уступати, айбо туй треба рятовати вуз, но видитьмися ож уже пузно.

М
мешканець

Такі всі надра балогівські. Лем красти знають.

М
Мукачівець

Був би Росул ректором - був би порядок, і вуз би розвивався. Поставили Тетяну Дмитрівну - маєте результат. Задоволені?

Р
рабочий

Трба най прийде провирка раньше було кру водь прокуратура.куди ідуть зекономлені гроші шо скорочують людей і зняли усі доплати з простих рабочих, лишили нам мінімалку, думають ош ми дурні, бо не маэме де ся діти.скоро самі будуть гівна і мусор прибирати у них зарплати в тисячах' най головний Пігош уповість куди ідуть економні гроші' майжень собі у жеб' треба сього смолоша Пігоша за яйця притрошити та уповість де з ректорков і гобліном еконмлять' раньше било обхсс а типирь ко?

СК
студент контрактник

Ничего уже перекусить в главном корпусе негде кафе на 4 етаже закрили, зато говорят что в подвале! Подумайте в подвале где нет вентиляции канализации' сирость' плесень ректор творит чудеса цивилизации-строит столовку.она или с головой не дружит или в мду нет вообще здрвомислячих инженеров, а кто то из служб давал разрешение на такие грандиозние ''обьекти питания в подвальних помещениях'', где стройинспекция' санепидемслужба, пожарники?

K
kokot

М'ясо ся ліпше зберігає в холоді...

В
Володимир

Дійсно шкода тих дітей які там мерзнуть через владу

УА
Учасник АТО

Бідні діточки як вони там живуть , особливо дівчатка

Е
Европа

У європі якраз таке прахтикують

ДЯ
до я

Хіба що пацани согласяться

ДЙ
до Йони

Пацани з пацанами а дівчата з дівчатами гг

Ч
Читач

... Європа...

С
сніжинка

звертаюся до вас, як житель філіалу Північного Полюсу в Мукачеві. врятуйте нас, а то скоро почнуть вивозити перших жертв режиму.

Т
трупик

шановне управління МДУ якщо ви не увімкнете опалення, то всі студенти пїдуть додому і більше не приїдуть, а відповідно ніхто вам не буде взятки давати, так що подумайте хочаб про себе і свої нові машини.

І
Іван

Так міськвиконком продовжив опалювальний сезон. Значить гроші з державного бюджету виділяють.ся. Значить на папері опалення є. Значить? Хтось ці кошти собі в карман кладе. Все просто, Україна це ж Європа)

Я
я

прийму у теплу квартиру двох дуже файних студенток.гроші платити не треба

Д
Дааа

Но й се ай беріт із собов і перини не лем шовдарі і пікниці і кивайтеся там а іщи мало потирьпіть тай літо прийде

М
М-СТУДІО

най прийде наша викладачка з економічної кафедри, а за сумисництвом ваша журналіст Ірина Ковальчук зніме репортаж про холод в гуртожитках мду. Не лише брати інтервю у ректорки Щербан Т. та піарити її перед вступною компанією, на йсі відеороліки гроші у бюджеті є , а на тепло економія? де КРУ?

ГС
голові студради МДУ

де ти велика "патріотка" Юлька Павловська, ректорші шістьорка? Чому тепер по м-студіо не розказуєш про наше життя у общежітії, що ректорка ще не дала добро на коментар тобі, ти брехачка цинічна!

Г
Гейропа

Правду йоні кажеш най ся пердолять докі ся нинагрівуть

М
Маша

гуртожитки завжди відображать РЕКТОРА.

Й
Йони

Дурачки вони там! Треба трахатися більше і буде жарко

Е
Европа

Платіть еврики буде тепло а нит быльом ся грійте студенти пісрані

С
Студентка

Ні, а чого нормально... питання за що я сплачую гроші? Гроші досить не малі до речі! За те, аби пані Щербан та їй подібні у першому корпусі ходили в спідницях та з відкритим декольте? А влітку за їхні кондиціонери на кафедрах? Нічо так нормально пристроїлися біля комушки! Хай прийде в своїй юпочці та хай посидить пів годинки в якійсь з кімнат, хай спробує як то в такому холоді сидіти... Навіть в душ не можна сходити при такому дубаку...

ТШ
тот шо уже замерз

а шо все правильно, лем би ся найшли розумні батьки, які б звернулися до суду за відшкодування моральних та матеріальних збитків ( ліки такі дорогі) най компенсує мду за здоровя та хворобу через ціпінь в гуртожитках.

П
провидець

скоро на ректора МДУ посиплються скарги або навіть судові позови для відшкодування моральних збитків за скалічене в гуртожитку здоров*я.

ХМ
Хто мерзне тот украинцив

Украиниць

К
комунальник

а чому ся дивуватися? жону психоложку поклали рукодити таким газдівством. який дурак таку дуру призначив, яка ся у світі не розуміє, а не у такому великому господарстві, там треба нормального мужика-менеджера ректором назначити, господарника, бо сися психічка так догаздує доекономить,що іщи буде свої кревні доплачуват, як кру начне перевіряти їх гриману економію.

СП
студентка педфак

мої батьки платять за мене за навчання, а я вже по третьому разу хворію на грип, мамка дорогі ліки з останніх сил купує, в общазі закамяніти можна. свинство, ви шо з нас підопитних кроликів із своєю економією робите?

С
сусулінка

з рота пара йде, коли ранком прокидаємось...

Н
небайдужа

а через диряві вікна та двері в кімнатах гуляє вітер

С
студент

ні води теплои ні тепла,най сам ректор побуде в таких псячих условіях та задниця юй одмерзне, най менше ректор економить на студентах та працівниках, бо і так муду капец!

Читайте також