Студенти Ужгородського славістичного дружать із тенісом

7
0

Першість Закарпатської філії Київського славістичного університету з настільного тенісу пройшла в спорткомплексі «Юність» обласного центру Закарпаття м.Ужгород.

 

Помірятися силами прийшли кращі тенісисти навчального закладу. Через відсутність лідера кмс Владислава Колбасовського, боротьба за призові місця серед юнаків розгорілася між Анатолієм Антонюком, братами Володимиром та Віктором Легезами, Сергієм Гудковим, Павлом Пастором, Сергієм Шпеником, Назаром Зелінським. У підсумку перемогу здобув Анатолій Антонюк, який завершив турнір без жодної поразки. Друге й третє місця вибороли брати Легези. За рискою призерів залишилися Сергій Гудков, Павло Пастор, Сергій Шпеник, Назар Зелінський. Інші студенти не змогли скласти конкуренцію лідерам і посіли місця з 8 і нижче.
 
 У дівчат чемпіон минулого року Влада Бочко поступилася Валерії Герзанич, що стало несподіванкою. Третє місце в Наталії Гриняк. Без медалі залишилася Юлія Кошуба, яка справила гарне враження..
 
 Серед викладачів не було рівних Роману Турію. Роман Зіновійович продемонстрував високий клас, і перемога його цілком заслужена. Призерами також стали Антон Предчук та Степан Селменський.
 
 Як засвідчили змагання, настільний теніс користується у навчальному закладі популярністю, тож друге місце в обласній Універсіаді – не випадковість.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також