Студенти УжНУ готують збори активістів, аби обговорити приєднання

19
8

Про це Мукачево.net розповіли активісти вишу.

Студенти вкрай емоційно діляться роздумами стосовно учорашньої топ-новини, однак імена просять не називати.  

«У мене просто немає слів... Я постійно думаю, що наш "любий" ректор уже нічим здивувати не зможе, але ні - він кожен раз дивує все більше і більше. Особисто я проти приєднань/об’єднань/злиття чи що би там не було. Є два повноцінні університети: ні одному, ні іншому нічого в принципі не хибіло. Єдине – Федір Ващук не міг керувати двома одночасно. Отримав УжНУ, то ЗакДУ йому тепер не потрібен, як щось окреме» - зазначає студент 4 курсу. 

«Найбільше, що нас вбиває, це коментарі професора Ващука, де він каже, що нічого не знав про це. Цинічно і підло. Це вже не вперше Федір Григорович робить круглі оченята і відповідає "я нє в  курсє рєб’ята". Хороша тактика» - зазначає студентка 4 курсу. 

«Сподіваюся, що активні студенти організуються і зможуть захистити свої інтереси. Особисто я буду ініціювати збори активістів і буду підтримувати усі ініціативи.  Краще б не приєднували ЗакДУ, а навели там порядок з корупцією (та й в УжНУ теж) і було би в Закарпатті два конкурентноспроможних виша» - зазначив студент третього курсу.

Коментарі

9
914

ЛЮДОНЬКИ,ЗАКРПАТЦІ! КАЗАВ ВИСОКО ОСВІЧЕНИЙ професор ; " дайте мені ХОРОШОГО УЧИТЕЛЯ - СПРАВЖНЬОГО І ТАКУ ЬІЬЛІОТЕКУ , ЯК МАЄ УжНУ І БУДЕ ВАМ ВИЩА ОСВІТА ".СТУДЕНТИ ПРАЦЮЙТЕ НАД ПРОФІ ЛІТЕРАТУРОЮ І НЕ СЛУХАЙТЕ ЧИНОВНИКІВ !УжНУ ПОВИННО ЖИТИ , НЕ ДУМАЙТЕ ПРО АНТУРАЖ У закду , аж смішно!

РВ
рахівський вуйко

ахахаха, насмішивись ня, ти Я, а вадь Читач, Озы, пан ректор ци як ся там пишеш. Угу, сам хотів вичислити ip того "пацана", а тебе давно туй услідкували, жополизе:) То кажеш ож є в ЗакДУ аспирантура:), а й учать там, ай?, а ко там читать лекції, старі діди чи такі генії, як ти? а маєте і раду по захисту? а де у вас лабораторії, кулькосте написали реферованих статей? ВАК вас знає? а де патенти вадь откритія? а де живуть ваші аспіранти, у ректора в кутци, кить общаги нема? :) Вже к вам туй писали люди ваші реальні закдувські рейтинги та наукові оцінки, то сиди а й не рипайся:))

Я
Я

аспірант УжНУ (real one), от коли будеш аспірантом ЗакДУ тоді і поговорим) а то тупість так і пре.

АУ
аспірант УжНУ (real one)

ОК, ясно що все укр. ЗМІ є продажними. Але чи не ті самі ЗМІ Ващук використовував проти УжНУ? І тут, по тону коментарів сліпому видно, що пишуть підставні особи - або найманці Ващука, або він сам. Майже кожна стаття про УжНУ вами обкоментарена. Але це все політика. Питання ось у чому: чи питав хтось студентів про бажання обєднання ПТУ, пардон ЗакДУ і УжНУ? Так, шишки УжНУ - боягузи і бистро підставили **** регіонам, лиш би не втратити куплені місця і прибутки. Але студентів нагло продали. А оскільки вони платять страшні гроші, то не тільки мають право боротись, але й повинні, як то є в нормальних країнах. А Ларисі (чи дійсно студентка, чи якась 50 річна секретарка ЗакДУ) раджу навчитись ліпше брехати, бо я вже 2р аспірант, і скільки не їздив на конференції, УжНУ оплачував постійно (за винятком останніх місяців). Так, УжНУ не кращий вуз, але ЗакДУ - взагалі не вуз, без всякої науки і освіти, тому то все, що ви пишете is utterly hogwash!

Ч
Читач

Так тут секрету немає Балога викупив портал у Кріля уже давно.. уже б пора перейменуватися в пресслужбу пана Балоги. А місцевих псевдо політологів в найманців Єцу

M
McMurphy

я вважаю що за студентів УжНУ уже все обговорили, раджу їм не ганяти порожняків а йти вчитися!!!!

Л
Лариса

Як студентка УжНУ я буду рада, коли базу ЗакДУ приєднають до нашого університету. Ще якби ми могли вчитися у тих аудиторіях, було б взагалі непогано. І якщо я зможу їздити на конференції як мої однокласники які зараз у ЗакДУ, то я буду лише вдячна. А їм оплачує дорогу їхній універ! За 3 конференції, на яких я побувала від УжНУ, ніхто мені і копійки не повернув!

Я
Я

Мукачево.нет) ви незалежне видання чи як? навіщо ви відстоюєте інтереси УжНУ і робите все щоб люди були проти Ващука. Якщо ні то признайтесь шо ви підопічні сімейства Балоги, всі знають бо екс-ректор УжНУ був у дуже хороших відносинах із Віктором БАлогою, навіщо робити так шоб люди думали шо тоді було краще якщо це не так??? чому нема інтервю активістів ЗакДУ??? чому немае новин про призначення нових проректорів у ЗакДУ, втой час як про УжНУ тут кожну посаду описуєте????

Читайте також