Студенти УжНУ навідались до дитячого будинку не з порожніми руками (ФОТО)

7
1

Протягом січня 2011 року студенти УжНУ брали участь в благодійній акції зі збору коштів для дитячого будинку м. Виноградова, ініційованій Студентською радою УжНУ. Минулої суботи представники Студради відвідали дитячий заклад, щоб передати дітям розвивальні іграшки, які були закуплені за кошти, зібрані студентами.

«Ми обрали Виноградівський дитячий будинок, адже сюди рідше доходить допомога, ніж до подібних закладів, розташованих ближче до обласного центру, - розповіла Корнелія Ковчар, координатор благодійних ініціатив Студентської ради УжНУ. – Проте тамтешні діти так само потребують навіть не стільки подарунків, скільки уваги та можливості поспілкуватися з людьми з-за меж закладу, школи, наприклад, зі студентами». І дійсно, вихованці будинку, з великою радістю зустріли гостей та з зацікавленістю слухали розповіді про університет, про його факультети та різноманітні спеціальності. Діти продемонстрували імпровізований виступ, який складався з декламування віршів, розповіді гуморесок, акробатичних номерів і навіть брейк-дансу. Студентам УжНУ також показали художні таланти вихованців закладу. Один з юних художників навіть подарував виконаний ним малюнок, який відтепер прикрашатиме приміщення Студентської ради. Представники студентства також пообіцяли, що в недалекому майбутньому для найкращих творів, намальованих чи змайстрованих вихованцями дитячого будинку, організують виставку у стінах університету.

Загалом до благодійної акції долучилися студенти та викладачі біологічного, географічного, історичного, філологічного та юридичного факультетів, а найбільшу участь проявили студенти медичного факультету та факультету романо-германської філології. Проте це не останній подібний захід, організований студентським самоврядуванням УжНУ – уже заплановано відвідання студентами дитячого будинку навесні.

Коментарі

С
СС

http://slovopedia.org.ua/49/53407/360820.html

Читайте також