Студенти УжНУ повертаються на пари

6
13

Внаслідок конфлікту з ректором останній тиждень в Ужгороді практично щодня відбувалися студентські та викладацькі мітинги.

Нагадаємо, у понеділок на сесії міської ради  вперше було оголошено  про недовіру ректору. Під тією заявою підписалося 150 викладачів.

Наразі ж недовіру Ващуку висловили юридичний, фізичний, медичний, біологічний факультети, інститути післядипломної освіти, профспілка та деякі інші. Під тиском громадськості Федір Ващук зрештою оприлюднив звернення до викладацького колективу, в якому повідомив, що він та його дружина звільняються з університету. Сам же пан Федір пообіцяв, що на посаду ректора не балотуватиметься.

Тим не менше коректної заяви про звільнення не було, отож її написали замість нього та передали йому через  Федора Шандора. 

Сподіваючись на чесне слово пана Ващука студенти вирішили з понеділка  відновити заняття і ходити на пари. Тим не менше о 14.00 вони зберуться знову, щоб проконтролювати ситуацію.

Коментарі

С
студенти

Викладачі руками студентів лобіюють свої інтереси. Поважати?!

КС
Колишній студент

У 2004 році ми теж ходили на мітинги, але робили це не у такій радикальній формі. Що буде з ВАС, студенти? Навчатись вже ніхто немає бажання, тільки ламати і мітингувати. Поважайте людей, а особливо викладачів!

Д
Доцент

Перестаньте один одного ображати! Кожен має право на власну думку!!! Поверніть пооффессору його ЗакДУ і розходимося.

ДК
до колі

коля ти такий дохтор шо свиням хвости крутить?

Я
я

коля то ти?

К
коля

хахах діставати знання??? я студент медичного і в половині великих лекційних аудиторіях температура така що там висидіти неможливо без того шоб захворіти! і якшо медичний і юридичний висловили недовіру то треба до нашої думки прислухатись бо медичний є найбільшим факультетом з якого іде найбільше грошей оплати за навчання в казну університету!

П
прагма

Поки не буде наказу міністра Квіта про звільнення Ващука - ніяких пар! В ректорат нікого не впускати. Бухгалтерія повинна працювати під наглядом громади!

Я
я

я як студент, можу сказати що ми ідем на пари, але викладачі не приходять, просто нас ігнорують!!! це нонсенс... я не розумію як так може бути, нас заставляють іти на мітинги...!!!

Д
Дівчина

Краще ви б пішли на пари , дістанете диплом, а залишитесь таким ж тупими , як зараз ... Знання хто буде діставати?

С
Студентка

Які ж ви дурні.. чесно кажучи , що вам Ващук поганого зробив? Вихований, інтелегентний , розумний чоловік ! Навіть якщо він і піде у відставку і призначать нового ректора - хабарника, то тільки тоді зрозумієте, що краще б ви мовчали, будете лікті кусати за Ф.Г. Ващуком. Поважаю його , і таких як я , моїх однодумців багатО!!!!!! "РЕКТОР" з великої букви .

С
Співробітник

ЯКІ НА ПАРИ, СТРАЙКУЄМО ДОКИ ТРЕБА, ЦЯ СВОЛОЧ У ПОНЕДІЛОК БУДЕ ЗНОВУ У РЕКТОРАТІ, У ПОНЕДІЛОК 10.00 К.Ч БІЛЯ ОДА, НАЙ ВЕРНЕ ВСЕ НАГРАБОВАНЕ В УНІВЕРСИТЕТ, ЦЕ ПРИБЛИЗНО ЗА ДАНИМИ БУГАЛТЕРІЇ 36,7 МЛН ГРИВЕНЬ, АЙ ЙОГО ЩУРІ ПРОРЕКТОРИ НАЙ ПРИНЕСУТЬ ВОНИ ВИННІ 15 МЛН ГРН. ГЕТЬ БАНДИТІВ І КОРУПЦІОНЕРІВ!!! СЛАВА УКРАЇНІ

ТЗ
точно знаю

студентів шугають, дезинформують про Ващука

Я
я

все це брехня. люди не вірте цьому

Читайте також