Студенти УжНУ розробили сайт для абітурієнтів, які вступатимуть на ІТ спеціальності

23
0

Студенти першого курсу спеціальності "Прикладна математика" проходили практику на базі ALVA Commerce і вирішили поєднати приємне з корисним: поглибити свої знання на реальному виробництві в ІТ сфері і надати важливу інформацію про ІТ спеціальності нашого регіону абітурієнтам.

Learn IT – проєкт , який допоможе Вам визначити, на яку ІТ спеціальність з найбільшою вірогідністю (за результатами вступної кампанії 2022 року) Ви зможете вступити в безпечному сонячному Закарпатті. Підтримай Україну – отримай якісну ІТ освіту вдома, йдеться на сайті УжНУ.

Який фунціонал містить проєкт?

Сайт складається з чотирьох сторінок:

  • "Головна" - ця сторінка є лицем проєкту, містить велику кількість клікабельної інфографіки з посиланням як на внутрішні ресурси (наприклад Калькулятор) так і на зовнішні (наприклад "Мотиваційний лист"). Також містить лічильник, що відображає інформацію про час до початку/завершення подачі заявок.
  • "Калькулятор" - власне сам калькулятор, що дозволяє вирахувати ваш конкурсний бал та порівняти з прохідними балами відповідних спеціальностей 2022 року вступу.
  • "Факультети" - містить коротку інформацію про факультети та їх ІТ спеціальності з доданими посиланнями на їх сторінки офіційного сайту УжНУ.
  • "Про нас" - містить інформацію про історію виникнення проєкту та коротку інформацію про команду з корисними посиланнями.

Отже відкриваємо сайт, тестуємо можливості і ділимося корисною інформацією з друзями, адже до початку подання заяв на спеціальності залишилося всього кілька днів.

https://www.learnit.uz.ua/


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також