Студенти УжНУ спіймали декана юрфаку на порушенні правил парковки (ФОТОФАКТ)

15
17

Ці світлини були зроблені нещодавно - щойно почався навчальний рік.

- Декан юридичного факультету УжНУ Фазикош В.Г. подає приклад правильної парковки для своїх студентів. Не декан, а прям гордість, - додали до фото студенти, які надіслали світлини редакції Мукачево.net.

Коментарі

В
Вася

на юридичному факультеті викладачі вимагають знання від студента хабарів у нас не беруть, а якшо не вірите - попробуйте дати хабар і подивимося чим це закінчиться )))

УН
у нас на юридичномувзятки не беруть !!!!

:)

СЮ
Студент юридичного факультету

Слухайте, люстратори фігові. Перед тим як шось писати дізнайтеся про кого ви пишете. Наш Фазекош адекватна людина, йому зараз за 60 років і він багато років пропрацював суддею. Тому гроші на машину заробив давно. Про хабарі дурниці не пишіть, бо він з розумінням ставиться до проблем студентів і ніякі гроші ні від кого не вимагає. Я студент цього факультету і жодного разу не бачив щоб хтось на цьому місці паркувався. Просто першого вересня було багато машин, вибору не було, змушений був там припаркуватися. А вам би лише покричати.

М
Мішко

шикарна парковка, шо вам не любиться?

ДК
до кум

на юридичному ф-ті дуже хороший декан, і як людина він дуже добрий. тому якщо його особисто не знаєш, то нічого писати за нього погане!

ДП
до Петро

Петю, він старший мужик, мож повісти дідо, він заробив за своє життя на таку машину, і нішо тут таке говорити ! а припаркувався дійсно погано, тут нема шо спорити

В
вочевидь

Чи часом це не батько сумнозвісної судді Апеляційного суду Ганни Фазикош, котра прислужувала старій злочинній владі, має підмочену репутацію і за всі ці "досягнення" та неабиякий "досвід" у "справедливих" вирішеннях справ в апеляційній інстанції.Більше того, вона ще й потрапила до Вищої ради юстиції України за квотою вищих навчальних закладів, котрою керує ректор-нардеп-регіонал-незмінний мафіозі української Феміди, безсмертний Ківалов Сергій. Мало того путівку в життя цій п.Фазикош в свій час дав Ужгородський коньячний завод "Тиса"-директор Гісем В., котрий її вивчив і завдяки якому вона досягла свого "статусу" у суспільстві. Не все так просто у родини Фазикош...

1
123

А доця і синочок судді ,відмазають і від взяток

ВЮ
Ванька юрист

а шо, красиво припаркувався ) а вам слабо?

С
студентка

Василь Георгійович хороший декан і нема чого тут кричати про люстрацію. Паркується він нормальна,а цей випадок стався з об'єктивних причин. Усі б ще так могли навчити студентів , якучить він.

I
ivan

Тачка за які бабки куплена?

000-13 РР

а що Ви докопалися до цього декана з машиною?в інших керівників хужа?наприклад подивіться машину Лемака з юрфаку.Нісан Мурано.або головного лікаря обласноі лікарні теж на такій самій машині як на фото тільки чорний колір.або головного лікаря обласного онкодиспасеру Тойота Ланд Крузер Прадо.зарплата з машиною багато в кого не співпадає.

П
Петро

Яка зарплата у декана? 3000 грн? Куди дивиться Правий сектор, люстратори??? Скільки можна терпіти хабарників? Спаліть ті машини!!!

К
Кум

Хотів показати, що крутий, а показав своє бидляче нутро. Чому таке мурло може навчити студента, якщо у нього елементарної поваги до людей нема.

ДС
до студент

у нас на юридичномувзятки не беруть !!!!

С
Студент

Бачу у декана вступна компанія пройшла успішно (по авто). Коли вже ту корупційну нечисть позвільняють досточортів!

С
Студент

Краще його б на хабарі спіймали!

Читайте також