Студенти УжНУ створили оригінальні писанки в стилі Енді Уорхола (ФОТО)

21
11

Яскраве дійство відбулось в Ужгороді вже вдруге під керівництвом туризмознавця Федора Шандора.

Молоді люди спробували показати, що писанки не обов’язково повинні бути прикрашені тільки традиційними народними орнаментами. Відтак, декілька десятків яскравих писанок у стилі поп-арт підготували студенти, які вивчають туризм в Ужгородському національному університеті. Учасники акції спробували відтворити на великодніх яйцях найвідоміші твори Енді Уорхола - американського митця, який має русинське походження.

Біля міні-скульптурки Енді Уорхолу, що знаходиться на площі Жупанатська, молодь провела флешмоб, приурочений до Пасхальних свят.

Mukachevo.net

фото - Сергій Денисенко

Коментарі

ДМ
до міша голубого

а ти майже тоже того,у гузицю ся пхаєш,шо так кукурікаш ,когуте голубий

М
мішко

Кіть бов гейом та вже не русин? Шо за гомофобія? Шо такого шо варгола бов, гейом? Ми ся якось мириме шо з нами поруч живуть русини-дегенерати які кукарікают про окрему націю.

4
456

Обрізанець Толя, як завжди, вповів якусь чепуху, зрозумілу лише йому самому. Взагалі то тут йдеться про педераста-дегенерата Енді Уорхола...

М
Мукачівець

До укра.Ты точно не косиш пуд дурного.

Ф
Фатьо

Енді Варгол не зробив жодного внеску ні в українськ, ні в русинську культури. Як класичний педераст-дегенерат, він зробив внесок в космополітичну "культуру". Незрозумілою є свистопляска навколо імені цього гея.

0
07

ендило бо вас та уорхолило,дебілята без роду без племені,рагулята тупоголові..

У
укр

До "Мукачівець" А чому нік не "мукачувець"? Під закарпатця косиш? Закарпатці мало майрозумні як ти...

B
betonus

Даже у май високотехнологічнів страні суть люди, котрі ся займають рюшечками, ленточками, флешмобом, руферством, картінгом, дайвінгом і много якими іншими бесполезними діяніями.

М
Мукачівець

Наслідовав обы ты тольо розум, якого нигдась немав.Ты фальоватый што ты знаєш про великий СРСР? Тать тобі іже з тобов даже нейрону не устачить штобы хоть перещитати досягнення Радянської країни. Тольо пустоголовый, а які досягнення будуть наслідовати твої діти? Скакання, гойканя,крашиня,флешмобованя?Нич лем ленты ріжете,вінки плетете, обклеюєтеся, розокрашуєтеся...То Ваші технології.Вы наслідуєте точно своїх предку, лем предки ваші-неандертальці!

Т
толя

Високотехнологічний світ ни діне ся нигде . Дурь була у совицькі часи , коли йсе було пуд запрітом . Займаються ни фігньов , а наслідувуть батьків ,дідів ,прадідів .

М
Мукачівець

От так молоді люди фігньою займаються.А потім дивуємось чому нема кому лікувати, вчити.Інженера кваліфікованого днем з вогнем не відшукаєш.Молодих людей з потенціалом спонукають займатися рюшечками, стрічечками, всякими флешмобами(привнесли цю дурь, яка виставляє молодь повними дурнями). Чи є в такої країни майбутнє? Майбутнє у сучасному високотехнологічному світі.

Читайте також