Студенти відгуляли

4
0

Приємного настрою їм додали закарпатські «нашоукраїнці»

У суботу, 17 листопада, напевно буде людно й весело у студентських гуртожитках й місцях відпочинку молоді, що й не дивно, адже цього дня відзначається Міжнародний День студента. Наша юнь своє «професійне свято» традиційно не омине. Напередодні та й після свята будуть вітання від викладачів і наставників, друзів і батьків, урочистості й неформальні розваги.

Долучитися до створення доброго настрою закарпатським студентам вирішили й крайові «нашоукраїнці», які з початку створення своєї організації провадять на Закарпатті численні культурницькі й благодійні справи.

Цього разу з ініціативи голови Закарпатської організації партії «Наша Україна» Івана Балоги партійці завітають до учнів мукачівських та ужгородських вузів. Студенти МТІ та педінституту днями вже отримали вітання від Івана Івановича а разом з теплими побажаннями й цінні подарунки до свята серед яких комплекти караоке й музичні центри. До тих, хто студіює науки в УжНУ та ЗакДУ «нашоукраїнці» навідаються наступного тижня тим самим продовживши свято. Теж, звісно, не з порожніми руками. Кращі студенти отримають телевізори і музичні центри від місцевих очільників «Нашої України», повідомили з прес-служби обласної організації партії.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також