Студенти-волонтери ЗакДУ допомагали у підготовці фіналу ЄВРО-2012

11
0

З метою повної та ефективної підготовки чергової частини Ужгородського МУ УМВС України в Закарпатській області до реалізації службових завдань пов’язаних із забезпеченням захисту прав і свобод громадян, підвищення рівня боротьби зі злочинністю, профілактики правопорушень та охорони громадського порядку під час підготовки й проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

 

Студенти факультету міжнародних відносин були активно залучені в якості волонтерів для надання допомоги працівникам чергової частини міського управління під час проведення чемпіонату.
 
У період з 01.06.2012 р. по 05.07.2012 р. студенти-волонтери перебували на чергуванні в управлінні, з відповідальністю поставились до своїх обов’язків і мали можливість практично реалізувати знання, вміння та навички протягом своєї волонтерської діяльності, забезпечили якісне спілкування з іноземними заявниками.
 
По закінченні волонтерської діяльності студенти-волонтери факультету міжнародних відносин були нагородженні грамотами Ужгородського МУ УМВС України в Закарпатській області за активну участь у волонтерській діяльності та вагомий внесок у підвищення авторитету ужгородської міліції під час ЄВРО-2012.
 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також