Студенти ЗакДУ співпрацюють з відомим банком України

4
0

Продовжується співпраця Закарпатського державного університету з одним із найбільших банків України - АТ «Укрексімбанк», метою якої є створення оптимальних умов для оволодіння студентами фаховими практичними навичками.

 

Чергове практичне заняття з дисципліни «Проектування автоматизованих систем в управлінському та фінансовому обліку» (викладач Куруца О.С.) для студентів 3 курсу факультету інформаційних технологій відбулося днями на базі філії АТ «Укрексімбанк» у м. Ужгород (пл. Жупанатська, 1).

Заступник керуючого філії м. Ужгород Олександр Йосипович Волощук ознайомив студентів з матеріально-технічною базою банку, охарактеризував вимоги до технічного забезпечення робочих місць працівників різних відділів та відповів на запитання, що виникали під час оглядової екскурсії. Працівники технічного відділу банку провели ознайомчу презентацію, акцент у доповідях був зроблений на інформаційне забезпечення діяльності банку та специфіку автоматизованої банківської системи. Після презентації студенти ознайомились з роботою головного інформаційного центру банку – серверною, де встановлено найсучасніше обладнання.

«Такі виїзні заняття значно підвищують інтерес студентів до дисциплін, що відносяться безпосередньо до обраної спеціальності, - розповідає Олександр Волощук. – Слід зауважити, що при проведенні такого роду занять обов’язково враховується галузь навчання. Так, минулого року проводилися заняття для студентів спеціальності "Банківська справа" і зрозуміло, що поданий для них матеріал відрізнявся від сьогоднішнього».

 «Практичні заняття за межами університету – це завжди цікаво! – ділиться враженнями студент Адам Югас, – водночас хотілося б відзначити високий технічний рівень організованої події, адже з роботою банку нас ознайомлювали саме ті спеціалісти, що безпосередньо працюють з програмною та апаратною частинами, які використовуються в більшості сучасних фінансово-кредитних установ. Найбільше враження я отримав від екскурсії до серверної, знайомство з якою дає можливість зрозуміти масштаби технічної складової в роботі банку».

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також