Студенти ЗакДУ вивчатимуть податки за новим посібником

10
0

Закарпатський державний університет отримав у подарунок навчальні посібники «Основи податкового законодавства України», який щойно вийшов друком. Автори посібника – Голова Державної податкової служби у Закарпатській області Василь Іванчо та Голова ТВ Асоціації платників податків України в Закарпатській області Марта Волощук.

 

Відтак студенти ЗакДУ матимуть змогу працювати за найновішим посібником, який містить актуальні норми права щодо сплати податків.
У навчальному посібнику детально висвітлюється діюча податкова система України, дається глибока характеристика окремим видам податків і зборів, порядку їх обчислення і сплати до бюджету, організації податкового контролю та відповідальності за порушення податкового законодавства. У посібнику широко висвітлена спрощена система оподаткування суб’єктів малого підприємництва, яка вступає у дію із 1 січня 2012року. 
 
Керівництво Закарпатського державного університету висловлює щиру вдячність авторам посібника – знаним у краї та й з його межами фахівцям – за надану студентам і викладачам вишу можливість працювати за найновішим посібником.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також