Субсидії не нараховуватимуть боржникам за компослуги — соцзахист

5
5

У випадку погашення боргу чи підписання договору реструктизації, субсидії повернуть закарпатцям.

Про чинні зміни до порядку нарахування субсидій населенню інформує Управління праці та соцзахисту населення Мукачева у своєму Facebook. 

- Повідомляємо, що цьогорічні зміни, які торкнулися процесу призначення субсидій, передбачають припинення субсидії тим споживачам, які боргують за надані комунальні послуги.Ми вже інформували, що на літній період субсидію не маємо права призначати, якщо наявний борг. Списки боржників, станом на 1 травня 2017 року, нашому управлінню передали надавачі комунальних послуг, - повідомляють соцпрацівники. 

Субсидію призначатимуть лише у тому випадку, коли боржник погасить борг або підпише договір реструктизації і надасть в УПСЗН підтверджуючі документи.

Коментарі

Г
Галя

Най Зотова поверне Супсидію державі за свого розлученого чоловіка, якому помогли нечесним п'ятьом йому призначити на хоч де а у воєнній часті Така "чесна" що уже за ний плаче прокуратура лем ще час не дійшов до приговора

П
Пам"ять

Пригадайте, при "кривавому тоталітарному режимі СРСР" освіта та медицина були реально безплатними, а комунальні послуги коштували копійки...

А
Анна

Ми вже інформували, що на літній період субсидію не маємо права призначати, якщо наявний борг. А на зимній?

С
Светка

У нас у Берегові дають за могорич субсидії всім : і боржникам і тим што на крутих тачках їздять з іноземними номерами,а оформили якоби по доверенності,а по факту вони виклали по 5-10 тис.зелених,невже облік таких машин не ведеться....хто по факту проживає не перевіряють їм главноє побільше оформити ,штоб мали всякі доплати,а бідним не положено,хто дійсно нужденний!!!

Р
рем

Відмінити субсидії і дати адекватну ціну газу - 2,5 грн за м.куб. Бо зараз куча небідного народу отримує субсидії.

Читайте також