Сучасні секційні ворота: огляд варіантів дизайнерських рішень від європейського виробника (ФОТО)

14
0

В’їзні системи з сендвіч-панелей ефективно використовуються для перекриття побутових та промислових проїздів.

Це теплі конструкції, які складаються з металевих оцинкованих листів, між якими розміщують пінополіуретановий наповнювач. Антикорозійний ефект поверхні закріплює нанесення порошкового покриття. Такі практичні в’їзні системи представлені в асортименті багатьох європейських виробників у різних цінових категоріях. Наприклад, до середнього сегмента відносять рішення литовського заводу Ryterna. Спеціалісти «БРАМА МАРКЕТ Івано-Франківськ» вирішили розібратися не лише у технічних характеристиках європейських моделей, але також звернути увагу на особливості дизайну. На сучасному ринку представлені такі секційні лінійки Ryterna як TLB та R40.


Теплі ворота з сендвіч-панелей від литовського виробника: технічні характеристики

Секційні конструкції створюються відповідно до потреб клієнта відносно розмірів, дизайну та додаткової комплектації фірмовими опціями. Автоматичні гаражні ворота Ryterna TLB оснащують торсіонним механізмом балансування, що розрахований на 25 тисяч робочих циклів. Конструкція виготовляється зі сталевих сендвіч-панелей 42 мм товщиною. Максимальні параметри моделі складають до 7000х3400 мм. Серія R40 також створюється з оцинкованих сталевих панелей з пінонаповненням. Товщина стулки дублює попередню модель. Механізмом балансування полотна є пружини розтягування. Обидві конструкції можуть мати різний тип формування поверхні – хвиля, фільонка, гофр декількох видів.

Варіанти дизайну воріт для гаража від заводу Ryterna

Окрім стандартних теплих панелей з кольоровим покриттям є можливість виготовлення унікальних декоративних рішень. Наприклад, доступне оформлення у стилі кантрі чи ретро з масивними дерев’яними дошками (металеві вставки з плівкою під натуральну текстуру), амбарними замками та петлями. Можна встановити у полотно віконця з перемичками. Ще один нестандартний варіант – дизайн «hi-tech» з хромованими елементами, які гарно комбінуються з панелями RYTERNA slick і smooth. Подивитися реалізовані проєкти можна тут: https://brama-market.lviv.ua/photoalbums/346561. Цікавим способом оформлення є поєднання різноманітних кольорів або часткове фарбування. Можна також використовувати панорамні панелі Full view. Ексклюзивним рішенням стане декор спеціальними дерев’яними накладками.

Стандартна комплектація та додаткове оснащення утеплених воріт з Європи

У базовому наборі до секційної системи надаються засувку зсередини та ручку з двох сторін. Додатково можна укомплектувати ворота ригельним замком. Найпопулярнішою опцією є автоматизація конструкції з дистанційним керуванням за допомогою пульта. У полотні також можна врізати хвіртку. Під замовлення виготовляються бічні двері з сендвіч-панелей, які особливо гармонійно виглядатимуть в одному фасаді. Таким чином, ворота в гараж у сучасному стилі стають не тільки функціональним, але й декоративним елементом у приватному дворі. Декоративні віконця, що також пропонуються у якості опції, мають подвійний склопакет та сталеву рамку або акрилову вставку з пластиковим обрамленням. Обидва варіанти надають можливість використовувати денне світло замість електроенергії. Красиві ворота зі склом часто оснащуються додатковими пристроями безпеки. Це, зокрема, сканери безконтактних носіїв, клавіатури, фотоелементи.

Де замовити підйомні ворота на гараж з встановленням в україні?

Всі в’їзні системи виготовляються за попередньо складеним проєктом, що дозволяє максимально задовольнити індивідуальні потреби відносно технічних характеристик та зовнішнього вигляду виробу. Спеціалісти «БРАМА МАРКЕТ Івано-Франківськ» також надають послуги встановлення та автоматизації підйомної конструкції. Вони готові запропонувати найкращі додаткові опції для підвищення безпеки та комфорту експлуатації. Щоб замовити виготовлення гаражних воріт з гарантованою знижкою, звертайтеся безпосередньо в офіс на вул. Височана, 16В. Зателефонуйте нам для попереднього розрахунку вартості або консультації: +380501604611, +380673488399.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також