Сучасність в усьому: компанія AURUM відкрила оновлений ювелірний магазин у Мукачеві

18
0

Гарна новина для любителів вишуканих прикрас та якісних виробів ювелірного мистецтва! 13 лютого 2024 року відчинив двері оновлений ювелірний магазин AURUM у Мукачеві (площа Кирила та Мефодія, 19).

Містяни отримають безліч можливостей для вдалих та зручних покупок. До того ж з нагоди відкриття шість днів — з 13 по 18 лютого 2024 року — діятимуть знижки до 70% на всі колекції зі срібла та золота.

Компанія працює на ринку України вже понад 20 років і постійно вдосконалює свій сервіс, враховуючи потреби та уподобання клієнтів.

Ті, хто шукає ювелірні прикраси в Мукачеві, знайдуть в AURUM великий вибір виробів від кращих українських виробників, вигідні цінові пропозиції, стильний інтер'єр, в якому приємно знаходитися та зручно робити покупки.

Відвідувачів зустріне просторий торговий зал в сучасному оформленні. Компанія повністю оновила концепцію дизайну, позбавившись від будь-яких важких кольорів. Легкі пудро-рожеві відтінки з сірими акцентами створюють неповторну атмосферу елегантності та піднесення. Нове, функціонально продумане обладнання з якісною підсвіткою дозволяє добре розглянути прикраси та прийняти вірне рішення.

Вибір та покупка ювелірних виробів потребують неспішності, ретельності, відсутності метушні. В AURUM створені всі умови, щоб клієнти отримували задоволення навіть від процесу знайомства з асортиментом.

Відкриття магазину відбулося напередодні Дня всіх закоханих, тож тут можна буде підібрати гідний подарунок для дорогої людини або важливий символ кохання та вірності, зекономивши при цьому бюджет. Золоті сережки в Мукачеві варто купувати в AURUM, якщо потрібна річ в унікальному виконанні, яка підкреслить красу та неповторність жінки. Обручки з дорогоцінними вставками або без них від кращих ювелірів країни стануть в нагоді тим, хто збирається найближчим часом створити міцну українську сім'ю. Для пропозиції руки й серця представлені вишукані каблучки для заручин, у Мукачеві AURUM має їх велику колекцію.

Усього в асортименті десятки тисяч прикрас та сувенірів у найрізноманітніших варіантах дизайну та ціни. AURUM — мультибрендинговий проєкт, який найширше в Україні представляє українських ювелірних виробників (понад 60 провідних підприємств). Кожний з них має свій неповторний стиль та використовує сучасні підходи в дизайні. Якість продукції, її відповідність держстандартам офіційно підтверджена. Надається гарантійне обслуговування.

Ознайомитися з повним каталогом можна в зручних домашніх умовах, через інтернет-магазин AURUM. За бажанням — також зробити тут онлайн-замовлення з поштовим чи кур'єрським доставлянням або забронювати вибрані прикраси для подальшого отримання у фізичному магазині.

Замовляючи прикрасу поштою, можна не боятися помилитися з розміром або розчаруватися в її зовнішньому вигляді. AURUM надає можливість зручного вибору, надсилаючи від трьох варіантів на примірку. Це гарний спосіб купувати, наприклад, каблучки золоті в Мукачеві, якщо не хочеться довго ходити по магазинах.

Також для зручності клієнтів передбачені різноманітні варіанти оплати. Серед них:

  • миттєва розстрочка, за умовами якої можна придбати прикрасу сьогодні, а сплатити за неї потім;
  • сервіс оплати частинами;
  • програма обміну старих прикрас на нові.

Компанія дбає про те, щоб купувати в AURUM було якомога вигідніше. Регулярно проводяться акції з цікавими ціновими пропозиціями, діє програма лояльності з нарахуванням бонусних балів і знижкою до Дня народження. Для військових надається постійна додаткова знижка 5%.

Продавці магазинів AURUM завжди готові надати всі необхідні консультації з вибору прикрас та догляду за виробами.

Оновлений ювелірний магазин AURUM у Мукачеві чекає на вас! Приходьте на відкриття, щоб ознайомитися з колекцією унікальних прикрас, зробити вигідну покупку та підняти собі настрій! Обирайте найкраще від українських виробників для себе, коханих та близьких людей.

Мрії збуваються разом з ювелірною компанією AURUM.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також