Суд дав двом мукачівцям 14 років в'язниці за жорстоке вбивство

13
4

Апеляційний суд Закарпатської області підтримав принципову позицію прокуратури та залишив в силі вирок Мукачівського міськрайонного суду, яким двох мешканців міста Мукачева засуджено до 14 років позбавлення волі за вчинення розбійного нападу, поєднаного з заподіянням тяжких тілесних ушкоджень та умисному вбивстві.

Як повідомив прокурор м. Мукачева Віктор Данканич, у вересні минулого року  зловмисники проникли в один з приватних житлових будинків міста та викрали звідти речі та предмети домашнього вжитку. Вже коли вони виносили з хати награбоване, повернулась власниця із знайомим яких обвинувачені жорстоко побили. Чоловік, від отриманих травм, помер через декілька годин.

Не погодившись з вироком суду першої інстанції, один із злочинців подав апеляційну скаргу в якій просив скасувати рішення суду та виправдати його, пише Відділ організації прийому громадян, розгляду звернень, запитів та зв’язків з громадськістю прокуратури Закарпатської області.

Проте, апеляційний суд Закарпатської області заслухавши покази свідків та вивчивши інші докази надані прокуратурою погодився з рішення Мукачівського міськрайонного суду та залишив без змін кваліфікацію та міру покарання.

Коментарі

ПК
Повний капець

Надіслав Ніколаєнко (це колишній міністр освіти) 12 осіб з перевіркою до Балажки, а вона їх бачила в одному місці з Ніколаєнком, послала й бумаг не дала перевіряти, ті походили по кабінетах х..й попинали і поїхали! Забила вона і на своє начальство на Ніколаєнка і на всіх!)))))) Нико на місце поставити її не може ганьба такій владі! А вона така корупціонерка що всі знають та нико нич зробити не може!

ДР
До редакціі

Чому не пишете про постійні пограбування будинків у Чинадієві. Вже більше десятка за цей рік.

Д
Добро)))

Я Вас разачарую Балажку не зняли))) хоча давно пора! Інформація для всіх і журналістів, Балажи готують чергову аферу в суді, вони хотять надати до суду довідку що Балаж Н.Б. вагітна, і звичайно включае цей факт, судячи звичайно вже куплений і дасть умовно! Цікаво хто батько?)))) Ну а потім викідеш і тд ... гінекологом вже домовлено! Ось Вам і афера!

КБ
Капут Балажці!

Файна новина нись у Мукачеві! Директорку аграрного коледжу шахрайку, корупціонерку з посади директора цього коледжу. В понеділок буде представлення нового директора. Хто наразі невідомо та й не грає ролі. Головне злодійок пихатих нарешті відсторонили. А вона гарно пішла на лікарняний. Нічого п=равда воссторжествувала. Ваш сайт завжди писав про цю сімю аферистів і вбивць. Як кажуть-льод тронулся!

Читайте також