Суд під зобов’язав закрити справу Татарова

7
6

Шевченківський райсуд суд Києва зобов’язав прокурорів Офісу генпрокурора закрити кримінальне провадження щодо заступника керівника Офісу президента Олега Татарова.

Як повідомляє Центр протидії корупції, 14 грудня Шевченківський суд зробив Татарову подарунок та зобов’язав Офіс Генпрокурора закрити справу через сплив строків розслідування.

"Через злочинні дії прокурорів разом із заступником Єрмака відповідальності уникнуть забудовник Максим Микитась та експерт Костянтин Дубонос", — зазначають в ЦПК.

Також ЦПК відзначає, що рішення суду було винесене напередодні затвердження результатів конкурсу на голову САП, де переміг детектив НАБУ Олександр Клименко.

Клименко свого часу розслідував справу Татарова.

Нагадаємо, в серпні 2020 року президент Володимир Зеленський призначив Татарова заступником керівника Офісу президента України, який відповідає за правоохоронний напрямок.

24 грудня 2020 року стало відомо, що Офіс генпрокурора передав справу, в якій фігурує Татаров, з НАБУ в СБУ.

НАБУ вважає, що Офіс генпрокурора здійснює безпрецедентне в історії України втручання в розслідування бюро тим, що забрав у детективів справу Татарова.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Г
Господарь

Медведчуцький я холуй , шаріївський лисий хYй . Мудозвон я і дебіл , зебібзяна і зебіл. Шоб пізнать моє їб@ло - ось мої всі поганяла: Аксіома, Гематома , Тормоз, Дохтурь, Невсівдома, я Борчиня, Сікориня, та іще Офтальмологиня , Щирий, Митрьо, і Свідомий, ГоспIдарь я Невідомий. Пхаю я сюди мордяку , ричу ніби єб..т в сраку : "Крим ! Донбаа-аас! Грибівці ! Слуги народу молодці! Галичани! Англічани! Усі шістки! І нацииисти! Все проср@ли! Проструляли! Пенсії ви всі покрали!". От такий я піонер, докус я здрулий xEp!

Г
Господарь

Не кивати шистку. Нормально чеше , на усіх кидається ,як скажена. Але кошти відпрацьовує

Д2
до 20:34

Як це не обирав ? Всі бачили як ти гузицю за Яника тут рвав і п..здів про дешевий газ і долар по 8 . Нахер пшов до зека в Ростов , кацапедле обсиканий .

У
Україна

Провокаторе заперевальний , не вводься в оману . Не обирав їх взагалі. Я ж не ти , дурбецало сайтове . Добре орієнтуюся що відбувається в Україні. А ти ....шістка на середньому пайку у "господаря" .

Д1
до 17:38

Тобі яке діло до України? Ти зальотний кацапорусин, який топив за Яника а потім ще й за Зебіла галку лупанув. Пакуй ташку і до себе в Мухосранськ !

У
Україна

Генетично хвора нація

Читайте також