Суд по груповому зґвалтуванні в Мукачеві проходить за закритими дверима

5
12

У ці хвилини суддя Мукачівського міськрайонного суду, де зараз розглядається справа, пішов у нарадчу кімнату, аби винести вирок.

Йдеться про обрання міри запобіжного заходу 5 підозрюваним у зґвалтування 15-річної дівчини. Правоохоронці вимагають взяти їх під варту.

Як пояснили Mukachevo.net, засідання суду проходить у закритому режимі, оскільки йдеться про дуже складну справу, в тому числі з етичних міркувань, і закритий режим суду передбачений також законодавством.

Коментарі

Й
й

і вообще то,шо дата народження вообще не його

Й
Й

круто коли Річі 2018 року народжеНня,ВАХВХАХВАХВХАХ

М
Місцевий

Шльомському шо 2 місяці? Ще цицьку має ссати. А по суті - годне діло робиш МакМерфі. Я собі ще з минулого разу іх ФІО зберіг.

Ж
ЖительДОСС

Это жесть!!! Я знаю этих людей. ЖЕСТЬ!!!! Как же так, 15-ю девочку. П****Ц просто. Животные-Наркоманы-Ублюдки. Фотки надо!!!

4
4124321

Смішно позирати як адміни удаляють імена і прізвища людей причетних до гвалтування)

М
мукачiвець

Щоб у двадцять з чимось рокiв бути такими покидьками!? Тут лиш треба одного ворошиловського стрiлка i в Мукачевi не буде бiльше жодного згвалтування. Чтоб никому не повадно было.

В
Василий

Они заплатят и пойдут дальше насиловать и убивать. Наш суд и правосудие,ничего с этим не поделает. Деньги правят государством

М
мукачевець

кось вообще вірить у сів страні у чесний суд?

Б
Букі

Се не діло! А ко хоть пострадавша?

Н
Недоверчивий

А чого закритий?? Шось хотять уже затаїти

1
123

Навiрно Гаврилецька,она усяку мерзоту захищать, бо поряднi люди нич не хочуть з таким "спецом" мати.

АК
А ко

Адвокат у них

Читайте також