Суд скасував протокол на головного рятувальника Міжгірщини, який п’яним тікав від патрульних

18
13

Виходячи з рішення, що днями було прийнято в Хустському районному суді, п’яний водій не нестиме адміністративної відповідальності.

Цього тижня завершились судові розбірки між начальником Міжгірського районного відділу держслужби з надзвичайних ситуацій Андрієм Поповичем, якого на початку серпня зловили п’яним за кермом, та патрульним поліцейським Романом Яценком.

Як уже повідомлялось, Андрій Попович подав позов на патрульного з вимогою скасувати постанову про адмінправопорушення і, врешті-решт, суд його задовольнив. Крім того, судом скасований також і раніше накладений штраф у розмірі 425 гривень.

Зазначимо, що чиновник попався  вже під час дії нових правил, тому йому могло "світити" 10200 гривень штрафу та позбавлення права керувати на 1 рік. Втім, порушник може «вийти сухим з води».

Як вдалось дізнатись кореспонденту Mukachevo.net у прес-службі обласних рятувальників, службовець після скандального випадку перебував на лікарняному ще близько місяця і буквально днями вийшов з лікарняної відпустки. Наразі Андрій Попович відсторонений від роботи, допоки не завершиться службове розслідування. 

Коментарі

.
.......

як можна скасувати протокол? питання до автора

ДД
до дiда Миколи

добровольцi- патрiоти дуставуть за то грошi, так шо ненадо туй **здiти

ДП
До правосуддя

Добре написав! Се ся називать - бумеранг

ДМ
Дід Микола

бо на даунбас в складі штрафбатів мали першими іти всі судді і прокурори з ментами, а добровольці позаду в заградотрядах, вже давно би войну виграли

З
Зоро

Йой горе нам йой!!! Ниє правосуддя!!!

П
Правосуддя

от тепер най якась буха марга утовче машинов когось із родичів судді... а потом думати буде пізно, Ваша НЕ честь... козел

Б
Беата

Виходить суддя дав добро на пянку за кермом.ВІВАТ ХУСТСЬКИМ СУДДЯМ.Тепер до нього очередь буде оби відмазатися.Де Луценко.......

В
віталька

Бгггггггггг...ну, хто ще там хоче на даунбас захищати синяків за рулем і суддів, які ллллллегко отмажуть "цімборів" ( роби що хочеш) ? Бгггггггггг

M
mark

Yak shto sami sudyax yesdit popyanstva kak stalasa istvestnes savsem nedavo napost DAI v mukachevo , tgakgda kanyeshna po 130 Budit vipuskat drygix poka ne ismenit vsex VSEX sudyax i vsex 450 diputatex nichivo dobroho ne budit v etim strana.... Kakoy naxer riforma? Eta vso abman ludi dobre prosipayetis.... Chinovnikkom toyest sudyax,prokurorax, diptatex im rialno vso pozvolina... A abichnax grashdaninax da navas ani vse nazhivayetza..!!!! Hainba!!! HAINBA!!!!

Р
Роберт

фамилия судьи? пускай вси знають кто вин

С
свідомий

кака влада, такі пурядки...

М
мент

Був би якихсь же рак вже б його по самі помідори взули

В
Вася

Яка гнила держава й гнила судова система. За що люди вмирають на сході. Треба всі суддів на передову

Читайте також