Суд у справі щодо стрілянини у Мукачеві перенесли через відвід суддів

6
2

Сьогодні Апеляційний суд Закарпатської області мав визначити судову інстанцію, яка продовжить розгляд справи стосовно чотирьох фігурантів — бійців “Правого сектору”, причетних до стрілянини у м. Мукачево 11 липня 2015 року.

Як повідомляється, на судове засідання, окрім колегії суддів, з?явився лише прокурор. Натомість було повідомлено, що адвокат підзахисних Роман Бухтояров направив у суд клопотання про відвід двох з трьох суддів, мотивуючи це тим, що вони брали участь в обранні бійцям ПС міри запобіжного заходу.

Порадившись у нарадчій кімнаті, судді прийняли клопотання адвоката і оголосили про завершення судового засідання у зв?язку з необхідністю переобрання частини суддівської колегії. Коли розгляд справи у суді буде продовжено наразі невідомо.

Коментарі

ДФ
До фемідка

Іди ще вчися!тому що справа на розгляді в якого судді є,то тільки судді розглядують клопотання про відвід а не секретар суду..розумник бл..

Ф
Фемідка

Який відвід? Секретар суду який здійснював реєстрацію даного подання, повинен був виключити тих суддів хто вже брав участь у даному провадженні.(обрання запобіжного заходу, зміна, продовження). Це просто тянеться час. Адже 11 липня закінчується строк тримання під вартою!!!!!!!!!!!!!!!!!111

Читайте також