Суд відхилив усі клопотання Івана Різака

10
0

Наступне судове слухання у цій кримінальній справі відбудеться 24 квітня

20 квітня після 15-ої години Апеляційний суд Івано-Франківської області продовжив слухання резонансної кримінальної справи по звинуваченню екс-голови Закарпатської облдержадміністрації Івана Різака. Підсудний оголосив ряд клопотань, які суд залишив без задоволення.

Зокрема, Різак просив суд викликати у якості свідка суддю Свалявського районного суду, яка ухвалила вирок про притягнення до кримінальної відповідальності учасників побиття студентів-агітаторів за кандидата у президенти Віктора Ющенка 13 листопада 2004 року у свалявському готелі «Комфорт». У черговий раз підсудний клопотав запросити свідками по цьому епізоду Віктора Балогу, Юрія Луценка та Святослава Піскуна. Суд оголосив свою постанову, в якій ці клопотання «задоволенню не підлягають».

Іншим своїм клопотанням Іван Різак просив суд призначити судово-бухгалтерську експертизу щодо завданих матеріальних збитків готелю «Комфорт», в якому проживали студенти-агітатори. Розглянувши у відкритому судовому засіданні це клопотання, суд встановив, що «підстав для призначення судово-бухгалтерської експертизи немає», оскільки «відсутні бухгалтерські документи».

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також