Суд відмовив громаді Закарпаття у забороні будівництва вітряків на Боржаві (ВІДЕО)

6
14

Вчора, сотні жителів Міжгірщии та Свалявщини зібрались біля Закарпатського окружного адмінсуду аби відстоювати заборону будівництва вітряків на Боржаві.

В Ужгороді відбувся розгляд позову щодо недопущення будівництва вітрової електростанції на боржавських полонинах. Його, кажуть мітингувальники, спільно з екологами сформували і подали до суду, адже переконані, вітрякам не місце на Боржавському хребті.

На суд мешканці навколишніх сіл, приїхали з плакатами проти знищення гірської природи. Вони кажуть, що відстоюють екосистему та зелений туризим рідних місць.

Більше дивіться у сюжеті телеканалу Sirius:


Коментарі

Т
Троцкій

У Хорватії повно вітряків на гірських хребтах. Так що мущіна, що обіцяв по тясячі корун за вітряк в горах, готуйте на початок десь 100000 корун, я ще потім точніше скажу.

М
Майдаун

У садку вишневому коло хати будете на кобзі грати,а не тут збиратись. Закарпаття буде розвиватись бо ми Європа!

К
кобзарь

ну не дозволив суд, отже будем збиратись і фізично розправлятись із забудовниками. І силовики не допоможуть їм.

М
Майдаун

Ну як же без Степанів(Богданів, Любомирів..).Так чого ж ви "радетелі" за екологію, за рекреацію не піднімали гвалт, коли майдануті упирі у владі в угоду європейцям нещадно нищили КАРПАТСЬКИЙ ЛІС!? Тоді не переймались вразливістю природи!? Дурню ми цю про "екологію" проходили на початку 90-х, коли отакі заперевальні степани...кричали, що нам не треба в Закарпатті заводів, фабрик бо ми Швейцарією будемо.От ким стали, найбіднішими в Європі! ВІТРЯКИ МАЮТЬ БУТИ! ЦЕ РОЗВИТОК!

ДS
Для Stepan

Жители сел это хорошо осознают, думаю. Но все куплено, коррупция на Украине на каждом шагу. Вы понимаете корень проблемы, это хорошо. А многим другим этого некому объяснить.

S
Stepan

Проблема не вітряк - проблема КОМУНІКАЦІЇ і ШЛЯХИ, які будуть прокладені до цих вітряків. Природа полонин дуже вразлива і напевно роботи по встановленню вітряків викличуть ЕРОЗІЮ грунту і повязані з нею інші проблеми в єкології. Гроші за електроенергію потечуть в кишені "інвестора", а грязьеві і селеві потоки на садиби живучих в долині.

ДМ
Для мкчв

Вы молодец, что много путешествуете! Еще рекомендую посетить Альпы и сказать, сколько ветряков там. За каждый, который Вы там найдете, я заплачу вам десять евро! А в Чехии полюбуйтесь Кроконошами и посчитайте ветряки тaм. Получите от меня тысячу крон за каждый. Но не радуйтесь, их там просто нет. Потому что цивилизованные страны заботятся о природе. А Украине выступает в роли Зимбабве. Сами понимаете ведь.

М
Майдаун

Троцкій,це оксюморон,я перший раз з тобою согласен. Проплачені “екологи” баламутять людям голову.Люди ви,що хочете повернутись у кам’яний вік!? Мкчв-супер! Радуйтеся інвестиціям,розвиткові і женіть тих проплачених шавок! Я ЗА ВІТРОВУ ЕНЕРГЕТИКУ!

Б
Бумбі

На головах си накладіть вітряки !

М
мкчв

Це абсурд повний! Яка нафіг екологія? На вїзді в Австрію тисячі вітряків працює!!! То є реально нормальні нарешті інвестиції. Ой барани...

А
Аня

Які дебіли. У нас дороги неремонтовані, у сільрадах ні на що нема грошей, а вони інвесторів женуть. Місцевий - ти дно. Ти не один живеш у Волоцеві, тому свої амбіції пускай під аткос. Виїжджай як не нравиться

СМ
Супер Маріо

Фактичний власник України - ахметов,якому служать парашенки,гройсмани,ляшки,вілкули,бойки,парубії,луценки та інша шваль,після Роттердаму +,захапав собі зелену енергетику.Буде брати її з воздуха,а продавати нам в 10 разів дорожче.Депутати прийняли закон,по якому люди не можуть встановлювати сонячні електростанції.Пішли всі упирі на ...

Т
Троцкій

Дадада! Навіть більше, треба повалити всі електроопори, порізати провода і здати алюміній на вторчермет, а гроші пропити. Забрати із старих хиж гасові лампи і з магазинів свічки. Запанує романтика, в кожній сім'ї по 12 дітей, повно яфин на полонинах і літають в небі параплани.

М
Місцевий

Ну що? Будемо партизанити, пускати вітряки під откос.

Читайте також