Суд відправив Стерненка під домашній арешт

6
28

Відповідне рішення прийняв сьогодні, 15 червня, Шевченківський райсуд м. Києва.

Екслідера одеського "Правого сектору" Сергія Стерненка підозрюють в вбивстві, коли він відбився від нападників під своїм будинком.

Шевченківський районний суд Києва задовольнив клопотання прокуратури про обрання активісту Сергію Стерненку запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Суддя Володимир Бугіль ухвалив, що Стерненко повинен відбувати домашній арешт, 60 днів, у військовій частині в Одесі.

Сам активіст заявив, що домашній арешт призначили у військовій частині для того, щоб він не міг виконати вимоги і був відправлений за це під варту.

Рішення про арешт було оголошене у короткій формі, без мотивації. Захист підозрюваного вважає це незаконним.

Люди, які зібрались під судом на підтримку Стерненка, відреагували на рішення суду вигуками обурення.


Нагадаємо, у 2018 році на колишнього лідера одеського "Правого сектору" Сергія Стерненка було вчинено три замахи, в ході третього, 24 травня, загинув нападник. Поліція розслідує загибель нападника як умисне вбивство. Стерненко стверджує, що захищався.

На початку квітня ексзаступник генерального прокурора Віктор Трепак розповів, що генпрокурор Ірина Венедіктова заявила йому про необхідність повідомити Стерненку про підозру. Після цього Трепак пішов з посади.

Згодом Венедіктова сказала, що підозра Стерненку буде оголошена. Питання полягає лише у кваліфікації: вбивство чи вбивство при перевищенні меж необхідної оборони.

15 травня стало відомо, що двом чоловікам, які у 2018 році напали в Одесі на екслідера місцевого осередку "Правого сектору", оголосили підозру в хуліганстві, а 10 червня – що прокуратура закрила провадження проти загиблого Кузнєцова.

Вранці 11 червня до Стерненка прийшли правоохоронці із ухвалою суду про примусовий привід до СБУ.

Того ж дня йому повідомили про підозру в умисному вбивстві.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ПР
пан Ростислав

Стерненко в тюрягу і всіх евроінтеграторів ви с....ки країну розвалили бендеровці кончені.

В
Вуйко

Кулько туй ватних ботів і шараївських холуїв сидить. На всіх закарпатських сайтах сидять .

РУ
Роман Ужгород

Прошу прощения - иногда у меня от передоза боярышника крыша едет,и раздвоение личности наступает.Поэтому пишу сначала одно а потом другое.К сожалению я, как и многие русские,к работе не приспособлен,нам вечно кто-то виноват,поэтому в основном шатаюсь по центру Ужгорода, цыганю деньги у прохожих,а затем пропиваю.

РУ
Роман Ужгород

Ахаха снова заробитчанин-холоп польский из Галичины пишет тут свои высеры под чужими никами)))Вот такое дерьмо трусливое и глупое и поддерживает таких убийц Стерненко.Ты лучше расскажи щенявмерлик про покращення майдану и насколько тебе дауну тарифы подняли)))

РУ
Роман Ужгород

Я дырявая русня,мозгов нету у меня,на бутылке я сижу и на сайт ваш захожу,сру в комментах просто так,ведь российский я мудак.А в России красота - водка,Путин,нищета! Мусора тут всех шмонают,за репосты нас сажают.Нас насилуют тут чурки,бьют казаки-полудурки.А какие у нас дома - там сталагмиты из говна! Газа нет и света нет - шлю вам пламенный привет. Нафиг надо та Европа, в Рашке лучшая тут жопа!

РУ
Роман Ужгород

Почему если Стерненко такой патриот и из Правого сектора,то когда война началась и когда ловили чуть ли не по маршруткам на мобилизацию,а он такой весь патриот сидел себе в Одессе и Киеве и крышевал наркоторговцев,а не поехал такой патриот воевать.Вот такие они и патриоты,помайданять,а потом или на заработки уезжают или во власть лезут,а воевать пусть другие идут.Догнал и добил убегающего в лежачем положении и ударом ножа в сердце,это уже не самозащита никакая.Еще этот же Стерненко принимал участие когда в Одессе 2 мая людей там его "побратими" жгли и добивали.Пора ему уже под шконку.

К
Коля

Ко вам мішае купити травмат? в чому така велика біда? 500 баксів і никуда ходити нетреба, рішають любий дозвіл на 3 роки з правом продовжити. а стерненко лох не вартий реклами

О
Олександр

До тих ко не у темі.. се уже був третій замах, так шо мовчіть, правильно зробив шо зарізав, бо мусорам ниє довіри,

Д
даап

а козлови чи як тих упирів звати шо зробили? Кромі п'яних дибошів, гвалтувань шо зробили? А на чоловіка просто так, з ножами напали. Та коли уже дозволять носити піштолі? Підойшли б до мене такі два відморозка і зразу помижи очі і світ би ся позбув двох біонегативів.

В
Віктор

вбивці мають бути за гратами. Прикриваючись правим сектором СтерВенко кришував нарко притони в Одессі. Звідти і всі напади на нього. Для України він нічого не зробив. Говоріть правду людям.

Б
Бувалий

Ходжу на прогулянки з двома ножами і ...... дівчиною. Чекаю , може кось нападе та почне тікати. Чом не зарізати Людину? Тим більше ,що вона втікає. Попробуйте 07.53, ,дуже захоплює. Слава

Ю
ю

логіка каже, що коли доганяють, то б'ють ззаду. Судячи з усього то чо бігло гузицьов уперед. Понятно, чому догнав.

Р
ромчику

пакуй на родіну, упирь

РУ
Роман Ужгород

Страна майданов и воров и олигархов,а еще на Лукашенко наши патриоты гонят,у которого в стране нет не одного олигарха,где хорошая и действительно бесплатная медицина,где не едут белоруссы массово как из Украины на полях вкалывать в Польше.А тут какого то с майдана сброда Стерненко не могут посадить,бо він "ахтівіст"))).Провели три экспертизы и где доказано,что тот Стерненко когда подрались с тем потерпевшим ударил его в живот ножом и тот раненый уже тогда начал убегать от Стерненко,так вот,потерпевший пробежал 100 метров и его догнал Стерненко и добил его ножом,по данным суд.мед.экспертизы смертельный удар был нанесён потерпевшему Стерненком уже когда тот был лежачем положении и ударом ножа в сердце.А после Стерненко вел он лайн стрим и снимал как тот потерпевший умирал,есть видео в инете.И КАКАЯ ЭТО НАФИГ САМООБОРОНА?В тюрьму бандита и убийцу.

ЕФ
Екс Феміда

Як можна за особливо тяжкий злочин 115 ккУ ?!

РУ
Роман Ужгород

И вновь продолжается бой!И сердцу тревожно в груди.Зеленский такой молодой и новый майдан впереди)))

С
Сергій

Стерненко мерзотник

УП
Україна понад усе!

Приємно дивитися як палає ВАТА...))))

!
!

Нехай сидить вонючий мокрушник. «Патріот» недоправлений. Тьфу, мразота

Н
Немадяр

Садити треба всю вуличну шваль. Мукачево нет скатилися до уровня порохоботських СМІ

П
Патріот

Мукачево нет продалася порохоботам. Садити треба таких патріотів!!!!

Д
дідо

сись ряжений поцреот і стукач сбу щи й наркотов торгував, типовий майдановський скот і дегенерат у вишиванці, яких ся розплодило ги блох на псови.

М
Міша

Видко удкіть ноги у маскальноти ноги ростуть... надіюся, шо Шарія тоже скоро посадять. Якщо ні, то розстріляють точно

0
095

Бандит должен сидеть в тюрьме! Ай курта бисіда!

М
Мішку

https://www.youtube.com/user/SuperSharij подпишися на Шарія будеш много знати

ДМ
до Мішика

ти такий як і твій порох. Експерти довели що він своїм ножом вбив нападника догнавши його через 100 метрів. Є висновки експертизи. Нападники прийшли без зброї, чисто надавати по шиї а не різати, а він своїм ножом зарізав чоловіка. Думаю не стоїть приділяти уваги цьому персонажу і робити йому рекламу.

М
Міша

до Шшл, Коли тебе почнуть судити за то шо ти вбив цигана, який напав на тебе коло твого дому, та запитаю чи тепер то актуально. Стерненко вбив бандіта, який напав на нього та його дівчину коло його будинку. Розумна людина би зробила так само

Ш
Шшл

У Мукачеві нам то для чого знати?

Читайте також