Суд вирішив: На виборах до Ужгородської міськради перерахують голоси

11
1

Відповідне рішення ухвалив 5 листопада Закарпатський окружний адміністративний суд за позовом відразу кількох політичних сил.

Підставою для рішення суду про перерахунок стало те, що підсумкові результати, озвучені ТВК, не співпадають з результатами підрахунку на рівні дільничних виборчих комісій. Якщо коротко, то у підсумкових протоколах ТВК у одних політичних сил виявилося більше або менше голосів, ніж було підраховано на дільницях.

З цього приводу вже цілий тиждень тривають розбірки як на рівні політичних сил, так і на рівні ТВК, у членів якої розійшлися думки щодо остаточних результатів.

Окрім того, рішенням суду передбачено звенення до прокуратури щодо відкриття справи за фальсифікацію результатів виборів та притягнення винних до кримінальної відповідальності.

Mukachevo.net

Коментарі

З
Закарпатец

Сегодня ночью (7 ноября 2015) бандеровские твари опять обстреляли центр Донецка из "градов" - одна ракета попала в жилой дом, но не взорвалась. По счастливой случайности жертв нет. Когда же вы подохнете ублюдки! http://www.ntv.ru/novosti/1563456 http://pandoraopen.ru/2015-11-07/svodki-ot-opolcheniya-novorossii-07-noyabrya-2015/

Читайте також