Суд взяв під варту мукачівця, який скоїв вбивство у Підгорянах

14
18

Сьогодні Мукачівським міськрайонним судом 42-річному мешканцю Мукачева обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

У судовому засіданні прокурор повідомив, що мукачівець обґрунтовано підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення (злочину), передбаченого ч.1 ст. 115 КК України, а саме в умисному вбивстві, а також останній офіційно ніде не працює, не має постійного джерела доходів, майна, а також постійного місця проживання та вчинив особливо тяжкий злочини, а тому обрати інший більш м’який запобіжний захід не видається можливим.

Нагадаємо, 25 березня, навпроти будинку № 4, що по вул. Підгорянська, що в м. Мукачево, злочинець затіяв сварку з потерпілим, в ході якої наніс йому один удар лезом кухонного ножа у груди, в результаті чого мукачівець помер на місці.

А вчора правоохоронці провели спецоперацію по затриманні злочинця.

Коментарі

Й
йоушко

з міньом мавим пять років тому непонятку а повім вам тоди він малинько ся пісрав очко не стальноє а думаву шо в страхови типирь на пітя ухватив ніж бо як кажуть проти лома нєт прийома окромя второго лома што він і прочуствував.

Д
ДО?-

Ти ненормальна кончина, тупа "КОЗА" ти не сображаєш шо ти говориш і пишеш. Туй всі проти Миньа його всі прикрасно знають. Так шо не заступайся за нього!

П
подгоряно

я етого пидара знаю лично и скажу вам ето пидар которому место не в подгоряно а в земле лежа короче на месте шмайзела должен был быть он.

М
Мукачівець

Такі люди повинні нести покарання!!! І насамперед перед Богом! Бо Бог дав життя,Бог в праві його забрати! Можливо,він не є такою поганою людиною,але він скоїв злочин і повинен нести за це відповідальність! І дай Бог,би уюця людина отримала довічне! Бо він на це заслуговує!!!

Д?
До ?

Ти спочатку наввчися граматики,необразована! А потім вже висловлюй свою думку!

!
!

На одного наркомана менше буде бігати по району. А то постьійно ціплявся до жінок, даже якщо їхні чоловіки були поруч або дитина. Говорю з власного досвіда! Нетреба його жаліти... якби всіх подібних до нього по імалиби, булоби добре.

М
мукачівець

так напишіть же прізвище потворашне,мусимо знати своїх хіроїв-мішко ревицький з подгорян.шо редакція,слабо?є шанс шо го откуплять,та не рекламуєте?

1
123

Позбавив людину життя - маеш відповідати, він не на машині не впорався з керуванням та збив людину, бо не мав можливості повпливати на можливо мокру дорогу, чи пагані гальма. Цей нелюд, випив і став вважати, що йому все дозволено, він дістав ніж і вдарив ним чоловіка. Він хотів бути крутим, самоствердитися серед подібних собі. Він зробив свій вибір, проте, як на мене, його цімборам, тепер буде наука, зробив - відповідай, по перше беде сидіти і довго, по друге - скоїв смертний гріх. За секунду перекреслив чуже і своє життя.

?
?.?

На парашу кугута.

Д?
До ?

Даже у вбивстві бувають змяхчающі ситуація, но до сього скота немає бути.

Д?
До ?

Ти дура тупа, ти зараз із ситуаціі при якій від людини забрали життя хто на це не мав права починаєш описувати ситуацію про те що ніхто не знає де опиниться і як станеться, іди лікуйся і не оправдовкй подібного до тебе

Д?
до ?

ви хоч розумієте , що пишите?? між смертями є різниця! Одне діло коли помирає хвора та немічна людина, інше, коли людину позбавляють життя! виправданню вбивці не має! все крапка!

?
?

Кожного дня хтось вмирае я не можу вiдповiсти за нього я сама не знаю як поступлю в якоiс сiтуациi вроде все пш а щось iде не так iнколи ми шкодуемо за своi вчинки а iнколи самi себе оправдовуемо не зарiкаюсь i не сужу

МД
Мукачівка до ?

не ми вирішуєм.. ви праві! то чому ж ваш знайомий вирішив прервати життя потерпілого?? він Бог?

Д?
До ?

Бачу ви слідкуєте уважно за всіма статтями на мукачево нет, стосовно цієі справи. Також дуже впевнено виправдовуєте обвинуваченого. Не скажете чому? поділіться своіми думками.

?
?

Прочла багато коментарiв всi такi правельнi всi мягкi i пушистi не ми вирiшуемо кому жити кому нi все давно рiшено вищче i кожен понесе вiдповiдальнiсть за своi вчинки але нiзнае коли i як просто так нiчого не бувае i нiколи не знаеш де впадеш

?
?

Перш нiж когось судити поковиряйтесь у своему дерьмi усi такi правельнi а за собой нiчого не помiчаете

Ю
Юрий

Почему єтот урод должен дальше жить, убил спаси жизнь кому то , за одну жизнь один орган.

Читайте також