Суд забрав у закарпатця бензопилу, якою він зрубав кілька дерев

9
5

Також, чоловік заплатить штраф у 300 неоподаткованих мінімумів.

Саме такий вирок виніс Іршавський районний суд мешканцю Іршавщини, який незаконно, без будь-яких дозволів, зрізав дерева породи «Бук» на території державного підприємства СЛАП «Іршаваагроліс». Його дії кваліфіковано за ст.246 КК України.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Закарпатської області.

За інформацією правоохоронців, вину обвинуваченого доведено в повному обсязі, і як наслідок, суд визнав його винним та призначив покарання у вигляді штрафу у розмірі 300 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що дорівнює 5100 грн.

У ході досудового розслідування чоловік повністю відшкодував завдану державі шкоду, до того ж, у нього було конфісковано знаряддя злочину - бензопилу.

Дивіться також: Праліси НПП "Синевир" занесли у Світову спадщину ЮНЕСКО

 

Коментарі

В
Вуйко

Люди добрі, та nо показуха. Всім то і так wt ясно. Іде кінець року та треба тіпа шось "ДОБРОЄ" зробити, тіпа когось ко ліс "рубав" бензопилов задержати, а тих ко вагонами тих "случайно" не замітити))) То ще прикол буде, якщо поведуть го у ліс неа слідчий ксперимент і скажуть: "ану рубай дерево бензопилов!", а той сегінь: "та то не реально пилов дерево зрубати, мош лише зрізати..". А они:"ану заткай писок, рубай - робити так як на Мукачево нет написано!)))))))

B
betonus

Таких рубарів з бензопилою у каждому районі є сотні, одного спіймали- не велика слава.

Н
наруд

но типирь уже поймали того ко так ліс валить гектарами!!! старшного рецідівіста-жебрака поймали!! ура товарищі))) слов нема одні матюки

В
Вуйко

До Стороннього. Так в Редакцію наберають з бурси людей. Або без освіти. Кнопки на клаві нажимати знає і то добре. Але звичайно жарт. Але якщо чесно, то думаю шо там тільки своїх беруть (знайомих, родичів, друзів і т.д.). Тому і таке твориться. Нк раз вже бачив опечатки в статтях... Покупляли дипломи, але за те є папірець))

С
сторонній

Пилою зрубав?! Треба було премію видати, бо не кожному вдасться рубати пилою дерева!!!

Читайте також