Суд зупинив скандальну забудову скверу по вул. Достоєвського-Годинки в Ужгороді (ДОКУМЕНТ)

6
2

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook депутат міськради Віктор Щадей.

Сьогодні Ужгородський міськрайонний суд виніс відповідну ухвалу. 11 вересня, одразу після силової атаки на людей з боку забудовника, юрист, наданий Віктором Балогою, підготував і подав позов на незаконну забудову від імені жильців сусідніх будинків.

"Текст ухвали вже отриманий нами і переданий мешканцям будинку, які несуть цілодобове чергування на своєму подвір'ї. Принаймні на деякий час сквер захищено від забудови. Тепер треба домагатись кінцевого вирішення питання - на виконкомі, в раді, в контролюючих органах та суді", - повідомив депутат.

Коментарі

С
сусід

Пригадав історію трирічної давності з захопленням шматка ділянки землі на набережній у Мукачеві місцевим бізнесменом Боднарем М. від двох пенсіонерок.В тій ситуації шахрай майже за три місяці отримав усі дозвільні та погоджуючі документи на землю та будівництво,( коли люди роками чекають)без згоди сусідів-пенсіонерів, але за згодою, відому та "благословіння" Мукачівської міської ради та тих чиновників, хто готував проект рішення на сесії міськради, де і приймалися колегіально подібні оборудки.Тому за все колись приходить час відповідальності перед громадою та законом.

КЮ
Катерина, юрист

Шановний, анмін. Не вводіть в оману читачів і викладуйте події по факту. Не зупинив, а ПРИзупинив будівництво до ухвалення рішення по справі.

Читайте також