Суддя, який дав дозвіл на прослуховування закарпатських політиків, отримав від держави матеріальну допомогу (ДОКУМЕНТ)

12
16

Голова Апеляційного суду Закарпатської області Микола Крегул, який за режиму Януковича протягом 2013-2044 років своїми рішеннями узаконював прослуховування закарпатських журналістів, політиків, бізнесменів та дипломатів отримав від держави матеріальну допомогу у розмірі більше 12 тис. гривень.

Про це йдеться у декларації про доходи судді за 2013 рік, які отримало наше видання. За 2013 суддя заробив понад 322 тис. гривень. У власності Крегула два будинки – площею 354 та 100 метрів квадратних, дача у 36 метрів квадратних та чотири земельні ділянки площею 960, 660, 3000 та 800 метрів квадратних. Їздить суддя на автівках, які у власності дружини – «Опель Корса» та «Опель Вектра» 2008 року випуску.

Мукачево.net

Коментарі

К
Куропятник

Цікаво чого не опублікуєте декларацію свого слуга космонавта судді Камінського. Він теж дістав матеріальну допомогу.за що? Зрівняли жуй з пальцем.

Д
Добродiй

Дай Бог Тому головi бути ще довго головою суду в здравii I благополучI I з доходами не меншими як задекларував за 2013 рук АЖ до 2044 року як ПиШе сесе МукачiВаське дуже грамотне iнатернет видання!!

ДЗ
Доброжелатель з деци у нотара

не написав би нич, казали б що укрив, а показав що щось маэ , жаба наших давить! Менталiтет нашого народу, я все житья не маю нич а чого сусiд маэ хату, треба запалити або обокрасти а ще лiпше правий сектор натровити чи пофоткати та в Мукачевську газету шмарити даку замовну статтю!!!

П
Податкiвець

А шо суддi не люди, мають жебрати, тодi корупцii точно не буде! Краще дайте iм зарплату вiдповiдну , щоб дорожили своею роботою I боялись I думали добре перед Тим, як спокушатися на побори таких як Балога i iм подiбнI! А то Балога I йому подiбнI брискають слюною , но забувають , сказать звiдки у них такI мiльйони доходiв? Доходи Усiх суддiв областI разом взятI порiвнятно з доходами Балог, Петьовок, - же рот а ! А навiдмiну вiд останнiх чогось не iздить на мерсах, Барв не задекларував!

М
Мукачiвець

ЦiКавожа, чому так ретельно I прискiпливо не пишуть про голову Мукачiвсякого суду???? Ми жадного разу не чули про Щербана Павла, якI доходи в нього там у Мукачевому? , А знаете чому ? Бо вун слуга Балог, а то святе, то Мукачево!

ПО
ПОСТРАДАВШИЙ ОТ ПРОИЗВЛОА

КРЕГУЛА МИКОЛУ В ПОЛНОМ СОСТАВЕ АПЕЛЯЦИОННОГО СУДА НА НАРЫ, УВОЛИТЬ БЕЗ ПРАВА ВОСТАНОВЛЕНИЯ НА ДОЛЖНОСТЯХ.И СЕЙЧАС ИСПОЛНЯЮТ ЗАКАЗЫ ЭТИ СУДЬИ НАШИХ ЦАРЬКОВ НАРДЕПОВ,СКОЛЬКО СУДЕБ ВЫ СВОЛОЧИ ЗАГУБИЛИ ЛЮДЯМ,ЗА ДЕНЬГИ ПРОДАЕТЕ СВОЮ СОВЕСТЬ КОГДА ВЫНОСИТЕ ЗАВЕДОМО НЕПРАВОСУДНЫЕ ПРИГОВОРЫ.ВСЕ ВАМ И ВАШИМ ДЕТЯМ ВЕРНЕТСЯ ЗА СЛЕЗЫ ТЕХ, КТО НЕ СМОГ ДОБИТЬСЯ ПРАВДЫ У ВАС "СЛУГ НАРОДА", ЖЕЛАЮ ВАМ ВСЕМ И ВАШИМ СЕМЬЯМ МЫКАТЬСЯ ПО СУДАМ ГОДАМИ, И ЧТОБ ВАС РАЗОРЯЛИ КАК ВЫ РАЗОРЯЕТЕ ТЕХ КТО ДОБИВАЕТСЯ СПРАВЕДЛИВОСТИ БЕЗ ДЕНЕГ!

П
прохожий..

балогову декларацію опублікуйте..він коло сього челядника жебрак ....срете у гаті,бо дасть вам по головам,потвори продажні

С
Суддя

В 2044 році якраз і задекларує,редактори в мукачево нет.взагалі є?

Ф
Фатів

Сегінь, як лем дихать на ті гроші ? Сегінятко 296 тис. за рік...

0
007

Нашій владі лише таких і треба.

Л
люстрація

Крегул М. має автоматично бути звільнений, як голова Апеляційного суду за часів бандитської влади, а преміальні най добровільно віддасть в АТО за те, що невинні українці гинуть за таких козлів, як він!

Г
Глухий

Мав право і добре що дозволив. Які у нас політики? одні жулики

Ч
читач

мукачево нет як усе кращі, жодної статті без помилки.А при чому тут декларація за 2013 рік, уже скоро за 2014 (або по вашому за 2044) треба здавати

К
Курваш

А я думаю звідки жінка про Оксану з Вилятина дізналася, а тото політиків прослуховували. Вот сволочі!

І
Ілліч

Гость из будущего!!!

К
користувач

"протягом 2013-2044 років" а тепер який рік?О_о

Читайте також