Суддя та адвокати Балаж ніколи не чули про телефон марки "Apple", на який слідчі відзняли місце ДТП

4
22

Відтак, суддя оголосив перерву до 30 жовтня.

Судове засідання у справі Балаж тривало три години. Суд проводив дослідження матеріалів справи, під час чого виявилось, що адвокати обвинувачуваної не знають, яка це марка телефону «Apple» , а саме на нього проводилася відеозйомка слідчими місця подій. Суддя Олег Придачук теж відзначив, що не знає який це телефон, бо, мовляв, уже кілька років користується старенькою «Nokia», передають активісти Спецконтролю з зали суду.

Дивним під час засідання стало те, що захисник потерпілих Діана Назаренко, яка б мала відстоювати у суді права сімей, які втратили рідних внаслідок смертельного ДТП, почала працювати в тандемі з Наталією Балаж. Все засідання вони користувались одним нетбуком на двох. «Виходить так, що захисники обох сторін напевне уже вирішили спільно відбілювати Наталію Балаж. Отакої», - підсумовує Спецконтроль.

Ще цікавим той факт, що Наталія Балаж переписуєтьсяз матір'ю постійно через СМС, а адвокат потерпілих Діана Назаренко з адвокатами обвинуваченої.

Суддя Олег Придатчук у зв'язку з наступними засіданнями оголосив перерву. Слухання справи призначено на 30 жовтня 9 годину 30 хвилин.

Мukachevo.net

Коментарі

НН
Неминуче! Неизбежно!

Дограєтесь і допереноситесь ті засідання до того, що станеться самосуд! І це буде справедливо, якщо вже адвокати "спєлісь" і все куплено-продано - честь, совість, здоровий глузд, з людей відверто сміються диявольськими пащами, то так і станеться - наступний підпал, підстріл, зняття скальпу, четвертування тощо....бо терепець у людей не сталевий, він вже урвався! Не правосуддя, а театр маріонеток!!! ГАНЬБА!!!

ДП
До ПИДАРЧУКА

Не пошкодовав бим свiй APPLE забити ти го у очко бись знав коли тя зазвидавуть шо за модель там маеш ти суко йобана необразована i брехлива скотино! А нащот Блядiни,"оно" робить усьо як i каждий iз нас би зробив би не сiсти у клiтку.

І
Іван

Немає слів це просто абсурд, гроші затьмарили розсудок всіх, невже не має управи на цього подонка суддю, посміховисько. Ганьба нашому краю і всім тим , хто " якоби його великий патріот і газда"

СУ
Слава Україні!

Якщо ми хочемо, щоб Україну слвити, ми повинні знишити корупцію в особі суддів,адвокатів, прокурорів. Грош ціна такій державі, та таким правознацям які за серебряник про дають Христа (Хода мирян на Михаїла), і від цих грошей ,що взяли від БАЛАЖ, вони закінчать сво. життя дуже погано.(Так Бог розпорядиться з Іюдами. А щодо сімейки Балаж- їх необхідно засудити згідно чинного Законодавства України (не менше 7 років увязнення)

В
Водій

Вбивця балажка не через вставну щелепу не могла продути алкотестер, вона все правильно вдула , лиш не помнить, бо була пяна як мотика.а типирь іщемвиявилося шо у ниі вставна щелепа, та вона ще й беззуба вдобавок. Майже йо...рі повибивали.стерво!

О
оля

Іван, Ви молодець .Комент-супер.

Т
тячивець

мукачівці та зверніть голову тій шмарі вже тяжко про цю клоунаду читати не знаєте як спитайте у ромів

В
Васько

Справа Балажки - прямий доказ продажності Порошенка та його команди.

ВБ
ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ!

Балаж Наталію засудять за вбивство , А Надію за шахрайство економічного диплома. Так, що не гнівайтеся , а сушіть сухарі в буцигарню для передачі сімейці Балаж. Я вірю в Божий суд. Ну а Придачук суддя буде конати на рак мозку довго та болюче, якщо не буде справедливого вироку.

В
Водій

Цих тварєй балажок і їх адвокатів треба уже четвертовати. Ну як так можна іздіватися над обществом. Суддя має піти у відставку,через навмисне затягувпння справи, упереджене ведення і зволікання! Сімейство вбивць, злодіів, шахраів, наркоманів мають відповісти перед гнилим але законодавством!

Г
ганьба

Скільки мож терпіти цей цир, та знущаня? Правильно написали чого мовчать наші депутати, та влада? Ми бачимо який Вони порядок наводять Балажка кучками як гівно їх купуе! ТАК ЗА КОГО ГОЛОСУВАТИ? Одні брихачи!

К
Комедiя

Та досить вже того цирку, хай посадять слiдчого, всю хресну ходу , мiлiцiштiв шо пiсля ДТП Балажку в ресторан повели, отпустiть Балажку бо вона незряча i мае вставну челюсть , комедiя а не суд i не ГАНЬБА суддI?

ДР
до редакции

Снимите модернизацию под статьёй про снятие Балажки пускай люди почитают, что о Балажей говорят, и пускай выскажаться! Каго Вы прикрываете Вам не стыдно?

ДБ
до Балоги

Де губернатор чого мовчить? Пан Балоа а чому Ви мовчите? Ви обіцяли взяти під особистий контроль, такий Ваш контроль? Ладно цей губернатор прийшов що нич зробити не може, а Ви чого нич не робите? Чому з заявою не звернетесь до громади чому мовчите чому як депутат нич не робите? Судю не перевірете ітд... вже рік пройшов як Ви нам громаді обіцяли особисто, і що зроблено? Ви не можете навести порядок з Балажами? Я зараз навіть не здивуюсь що мій комент удалять, бо правда очі коле!

РД
Респект дістало

Правду кажете.Скоро і тут люди вчинять самосуд,як влада бездіє.Браво циганам!Скоро з вас будуть брати приклад!

Л
Люструвати

Треба було щоб Балажка показала їм телефон Apple, воно з ним постійно ходить! Це вже зрозуміло що судя куплений, це смішно читати, яка різниця яка модель? Треба розглядати доказову базу, аналізи экспертів. Це показуе рівень суді, який Він хабарник та злодій, позорить звання суді!

Д
дістали

Циганам респект, за те що парня підстрелили їх містна мафія, а мусора навіть спочатку не затримала участників розбірок! Та самі зібралися та пішли творити правосудя! А ми седемо та терпимо цих Балажів, як вони сміються нам в обличя з судею та адвокатами, а губернатор язик в жопу запхав та неможе порядок навести, тільки по каналах бігать та піареться! Що пане Москалю ви осліпли? Ви не можете навести порядок? Треба і нам так зробити взяти та розібратися самим с Балажами судями та адвокатами гнидами такими!

S
sola

Місний серіал!!! Чекаємо 358 серію........

.
...

Нда ось так і жевемо, адвокати це простітутки як і судя Придачук! Слава Україні!

Ч
Читач

навіть цигани дали відпір самопроголошеному барону. А українці - бидло, бо терплять сякоє!

І
Іван

Міліція з бандитами. Слава жидам!

1
123

боже, як ця земля ще носить таких ідіотів, дибілів і корупціонерів, як оці адвокати і горе-суддя Придачук???

Читайте також