Суддя-вбивця Амарович відмовився судити свого колегу Ротмістренка

8
3

Сьогодні відбулось засідання за позовом Михайла Ротмістренка до патрульної поліції, де п’яний суддя вимагає скасувати протокол про водіння у нетверезому стані.

Однак, Віктор Амарович взяв самовідвід у резонансній справі, та пояснив це тим, що «на нього робиться тиск шляхом поширення в ЗМІ інформації про те, що рішення по справі буде упередженим». Про це повідомляє громадський активіст Віталій Грегор, що був присутнім на судовому засіданні в Перечині.

Нагадаємо, суддя Амарович, сам попадався п'яним за кермом Pajero, і спричинив смертельне ДТП під Середнім.

Згодом з'явилося повідомлення про те, що перечинського суддю Амаровича, не можуть звільнити, бо не вистачає доказів.

А от історія судді Ротмістренка прогриміла нещодавно, ще у серпні. Тоді біля посту ДАІ на в’їзді в Мукачево патрульні затримали п’яного ужгородського суддю.

 

Коментарі

М
М.Ротмістренко

Мене судив мій цімбор Амарович. Рішив він все за пляшку «Кабарне». І вуйко радий, й Амарович п’яний, І «совість» чиста у мене. Я руки вмив, і стали вони чисті. Я чисто п’яний чесно все рішив. Я чесно чисто все прибрав навколо І в дурні активістів всіх пошив... Я чесний чисто вуйкиний племінник. Я чесно чисто всі суди веду. Я чесно чисто Україну –неньку до гаплика кінцевого веду!

ТП
така підстава є

Треба зрозуміти суддівську еквілібристику! 17 жовтня в Мукачево судове засідання по-суті справи. Але Ротмістренко оскаржує протокол поліції в суді. Отже, це оскарження, може стати приводом для переносу засідання суду, котре повинно відбутися в Мукачево до винесення рішення в Перечині. А тут скоро ВР повинна розглянути рекомендацію ВРЮ про призначення Ротмістренка на посаду судді безтерміново. І призначать, бо до тих пір не буде ніякого рішення суду про адміністративне правопорушення та покарання Ротмістренка.Непокараний, невинуватий, чистий... Вся ця мишина возня має одну ціль - відстрочити прийняття рішення судом до розгляду питання у ВР.

1
123

а хіба в законі є така підстава для самовідводу??? Не хоче судити та вон з роботи...

Читайте також