Суддю-хабарника із Закарпаття, в якого виявили угорський паспорт, відсторонили

13
2

Таке рішення було прийнято сьогодні Вищою кваліфікаційною комісією суддів України.

Як повідомляє управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України,  за результатами клопотання суддю Вищого господарського суду України В. Швеця було відсторонено від посади строком на два місяці.

Нагадаємо, 27 липня в ході досудового розслідування, Генеральним прокурором України Юрієм Луценком було вручено повідомлення про підозру В. Швецю, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 190, ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 383, ч. 2 ст. 384 КК України, а саме у закінченому замаху на заволодіння чужим майном шляхом обману (шахрайство), за попередньою змовою групою осіб, в особливо великих розмірах; завідомо неправдивому повідомленні органу досудового розслідування про вчинення злочину, зі штучним створенням доказів обвинувачення, з корисливих мотивів, за попередньою змовою групою осіб; а також у завідомо неправдивому показанні, вчиненому з корисливих мотивів.


 

Коментарі

1
12345

мразь редкостная! ублюдок

2
222

щось не зрозуміло, по яким статтям його відстороненно.... було начебто, що йому в той вечір як раз давали хабар, а тут вже щось інше..

Читайте також