Суддю Свалявського райсуду планують притягнути до дисциплінарної відповідальності

5
6

Вища рада юстиції на підставі пропозицій про звільнення за порушення присяги провела перевірки щодо судді Свалявського районного суду Закарпатської області Жиганської Наталії Михайлівни.

Але, не виявивши підстав про звільнення указаної судді за порушення присяги Вища рада юстиції направить до Вищої кваліфікаційної комісії суддів пропозицію щодо притягнення цієї судді до дисциплінарної відповідальності.

Коментарі

Ф
феміда

Це така суддя,що продалася навіть аферистці Балажці із аграрного коледжа. До речі, кримінальна справа про фальшивий диплом аферистки Балажки вже в суді.Дату розгляду цієї справи на сайті мукачівського суду не знайдете. Це означає, що куплені вже всі, до останнього писаря.Добра порада судді,що буде розглядати справу цієї аферистки - не повторюйте помилок судді Куроп"ятник. Не слухайте нашіптування пропитого баклажана,а вирішіть справу згідно ЗАКОНУ. І люди будуть молитися за ваше здоров"я, а не проклинати до сьоиого коліна.

С
суддя

От з суддів і треба починати майдан. Зробити їм ПОВНУ ЛЮСТРАЦІЮ, а все інше стане на свої місця.

СД
Свалявець до феміди

Ймовірно заплатила багато, якщо залишилася у займаній посаді. У Свалявському райсуді справи розглядаються далеко не об"єктивно

Ф
феміда

Цікаво скільки відвалила суддя за таку поблажливу перевірку?Про продажні рішення цієї сволоти добре знають і в Мукачеві.

С
Свалявець

Вінерку і Ганчак треба також притягнути до дисциплінарної відповдальності, а найкраще звільнити

1
123

Вінерку давно пора звільнити!

Читайте також