Суддю-вбивцю Амаровича поновили на роботі в Перечинському райсуді (ДОКУМЕНТ)

18
31

Про це свідчать дані з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Згідно реєстру, чергове судове засідання в Перечинському районному суді під головуванням Віктора Амаровича відбудеться 1 вересня о 11.00 годині.

На таке резонансне рішення вже відреагували активісти Євромайдану Ужгорода, які вимагають від судді самостійно піти у відставку: «Суддя Амарович В.П. не має морального судити будь кого. Сподіваємось, судейський корпус Закарпаття знайди аргументи якнайшвидше переконати "суддю" добровільно подати у відставку.  В противному випадку, ми будемо наполягати на повному перезавантаженні судової влади на Закарпатті».

Нагадаємо, минулого літа суддя Віктор Амарович перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння скоїв смертельне ДТП під Середнім.

А вже цієї весни стало відомо, що Віктор Амарович майже рік зазначався на офіційному веб-порталі Судової влади України серед діючих суддів Перечинського районного суду, а після смертельного ДТП ще й отримав від держави 65 тисяч допомоги.

Mukachevo.net

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити i розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

В
Вікторія

весь "цвіт" нації, аморальний!

МЩ
МДУ-ректору Щербан т.д.

В Закарпатской области будут судить директора колледжа за взятку в 15 тыс. грн.В Закарпатской области будут судить директора колледжа за взятку в 15 тыс. грн Прокуратура области направила в суд уголовное производство по ч.1 ст.368 (получение неправомерной выгоды) УК Украины в отношении руководителя колледжа при Мукачевском государственном университете. Источник: Новости Facenews - http://www.facenews.ua/news/2015/289652/

.
...

Давайте на перший звоник, щоб всі бачили як цю паскуду на місто кладуть!

ЗН
завтра на коли?

громаду піднімати треба, бо се не діло оби наших і ваших дітей учили шахраї і вори. Кіть власть не спроможна навести порядок, люди їй допоможуть самі.се іздєвательство над мукачівцями. ганьбилибистеся чиновники, які жили тілько роківза счьот Балажки корупціонерки.

В
Василь

Завтра збираемося у сельхозі ту виносимо Балажку! Давайте наведемо порядок с сімейко Балажів, шахрайок вбивць та наркоманів! Треба таких моральних уродів гнати!

ЗД
ЗВЕРНЕННЯ ДО ПАНА МОСКАЛЯ

Пан Москаль наведіть порядок в Закарпатті, і посадить вбивцю лікарьку Балаж Н.Б. яка вбила пару чоловік, і багатьох покалічіла, і досех пір на волі! А так же Балаж Н.Й. звільнить з посади директора навчального закладу, де навчаються наші діти, і де вона використовує дитячу працю в своє благо, а також вимагає від дітей гроші, і яка обкрадает бюджетні гроші, ну і в кінці яку було визнано судом винною в підробці диплома! Але яка досех пір уникала справедливого покарання, а так же само її вбивця донька! ПРОСИМО ВАС ПАНЕ МОСКАЛЬ НАВЕСТИ ПОРЯДОК З ЦИМИ КАРУПЦИОНЕРАМІ, ВЗЯТОШНІКАМИ ЯКИХ КУПИЛА БАЛАЖ Н.Й. !!!!!!!!!!

Ю
Юрест

Слава Україні.Скоїв Дтп і тільки з наїздом на одного , а міг наїхати на 2(двох). Слава Україні.

І
ірко

туй говорять про підробку диплома Балажков Н.Й., а в Мукачівському універі ректорка ЩербанТ.Д. занимаєся тим самим лем підробляє не дипломи, а всякі докумети, протоколи учених рад, накази, фабрикує усякі листи по договоренности, короче така як Балажка лем ищи май "учена дохторка". Розприділяє години учителям ко ближе до тєла тот і годин має, або ко більше дасть.тепер із своїм фраїром Гобликом творять чудеса, ся сладка парочка твікс зробила із університета частное підприємство по одмиванію грошей із бюджета.

Ю
юрко

Правильне питання цікаво чому? Напевно Балажка їм забошляла та Вони і мовчать! а самі не чого не знімуть, не покажуть, тільки пару раз хлопці з спец контролю втіхоря зняли, молодці не побоялися а наші журналісти бігають, провсяку херню пишуть самим не смішно? Ви ж журналісти так висвічуйте скандальні, і резонансні справи, покажіть що Вас не залякати! І що справа на гальма НЕ спустять продажні судді і прокурори !!!

ПД
Питання до редакції?

Чому Ви не ведете журналістське раслідовання, у резонансній справі яке прогриміло на всю країну? це по вбивці Балажке Н.Б. а найбільше по карупціонерке і хобарниці Балаж Н.Й., яка обвинувачена в підробці диплома, і яка використовує дитячу працю в своє благо яка розкрадае державні гроші і тд ... Це яке цікавить нашу громаду в першу чергу? Чого нема про Балаж Н.Й. жодної статі?

Г
Густі

Так у нас же МАЦКАЛЬ головний, а хто зараз проти України воює?Мацкалі, от і прізвище саме за себе говорить, про слочинців мовчить, як і в Мацкальщині!Робіть висновки самі...

І
ірко

Люди давайте покладемо на місце цю Балажку, скільки мож терпіти це знущаня над нами такими злодіями як Балажки? Скільки будемо терпіти? Студенти повстаньте та укопкайте цю злодійку!

ДЛ
до людей нормальних

В державі лише тоді почнеться наведення порядку, коли прості порядні люди почнуть його наводити. Бо лише тоді буде зло, у всіх його проявах буде придушено, коли нормальні люди не будуть мовчати і бездіяти. А такій бидлоті як обидві балажки завжди треба давати по зубам, бо воно іншого не розуміє.

Н
Наташа

Дуже добра ідея, треба зібратися та зробити громадський суд! Бо наша влада нич не робить треба прийти до Балажки! Люди та студенти давайти скинемо цю хабарницю, та неук з фальшивим депломом!

НВ
Надю в сраку

Давайте завта прийдемо, до Балажки на перший звоник, та винесемо геть з сільхозу, або запхаемо в бак АВЕ! Щоб ця гнида товстажопа знала свое місце! Бо наша влада нич не може зробити воно всіх купуе!

П
половець

яки вы наивни!вы ищи не поняли нашто маскаля поклали у нас главным?...обы бардак розводити и контролировати бабло,а пак одстьоговати у киев....

.
...

Балажку люструвати, взяти бак з мусора та запхати туди та доньку вбивцю, вивезти та укопкати геть з вариша бикоиту! Де позирае пан Москаль чи посліп? Геть малв!

Т
Тібі

Яка роль пана Москаля? Чому не втручається?

В
Вані

Завтра 1 вересня, а в аграрному коледжі починається новий навчальний рік, відкривати його буде супер злодійка директор Балаж Н.й., якоє напутствіє це стерво буде давти студентам? Влади в закарпатті небуло і не буде коли злодіів, злочинці(дочка Балажки Н.Й.- лікар пяниця, яка вбила в дтп двох людей і далі лікує хворих)! Про яку мораль у суспільстві може іти річ, коли перевертні у мантіях-судді, лікарі, вбивці, освітяни з кримінальним минулим не те що не понесли кримінальну відповідальність перед законом, іх не відсторонили від занімаємих посад на час досудового слідства до сьогодні! А вбивцю суддю майже виправдали і закон дозволяє виносити вбивцям вироки іменем народу України на своіх посадах!

Т
тячивець

ваня респект давним давно треба було щось зробити з тою паскудою

В
ваня

шо так тяжко зiбртися 10-15 активiстам i забити таку тварь камiнням, так як у Середнiй Азii роблять (учинити му самосуд) i балажцi також, бо й далi такi будуть вбивати людей i пак вiдкуповуватися, а забють iх камiнням, другi ся бояти будуть

ГП
грицику петр(у)

ХЕРОЯМ САЛА!!!!

ГП
Грицик Петр(о)

Лишіться лем ви Амаровича, він у мене в партії Відродження в активістах ходить. Слава Україні!

МС
мени ся видить

шо це усе Путина робота.

ОП
очікую піару

пан Москаль потирае руки, зараз начне свої монологи (розводняк лохів)правда до виборів не встигне, а після виборів забуде.І ще не забути записати Балажку, і Амаровича, у ЕЦ, а щі туди Копчу.

К
Клим

Алкаші,пяниці,а може й наркомани...правлять судами,прокуратурою,вчать дітей,лікують людей...весь мусор на верхушці..Мали би совість то самі би склали свої уповноваження..но есть ще одно НО-есть Бог...він палкою не прийде карати..потім діти за все відповідають.шкода.

Ю
юрко

Чого губернатор мовчить за сімейку Балаж? Чого хабарніцю та шахрайку Балаж Н.Й. не звільнили? Чому Балаж Н.Б. яка вбила буха стілько людей доси на волі? Чи на Закарпаття влади нема?

С
Суддя

чому його поновили? Його ж ніхто не звільняв. Звільняє суддю або Президент якщо він призначений вперше або Верховна Рада!

М
Міша

Живемо по новому , треба було патріотам майдан най тепер мучаються!!!

Г
ГАК

Ну що мож казати Слава Україні!!!!! Так і Балажку Н.Б. на роботі поновили, та ще і грощі заплатила держава! Та Балажка Н.Й. теж після рішеня суду який признав виною в підробці диплома, як не вчому працюе так, і далі на роботі та дітей вчить! Це можливо тільки в нашій державі, притакій владі! Навіть Балога нич не зміг зробити, утратив владу на Закарпатті, якщо не зміг таких як Балаж на місто покласти!

Читайте також