Судова тяганина по справі одного з ужгородських магазинів триває (ВІДЕО)

5
0

Півроку судової тяганини нарешті скінчились. По справі ужгородського магазину на вулиці Корзо апеляційний суд виніс своє рішення. Хто залишився задоволеним після засідання і чи дійшла справа до Європейського суду з прав людини?

Апеляційне судове засідання у резонансній справі магазину на вулиці Корзо, продовжилось. Апелянт, у цьому випадку нові власники магазину, з рішенням суду першої інстанції, яке було на користь ошуканих продавців, не погодились.Нагадаємо: судові засідання тривають вже близько півроку тривають. Їх щоразу переносять. І ось нарешті сьогодні вони підійшли до кінця.

Суд по цій справі виніс свій вердикт. Проте він виявився не на користь товариства “Магазин взуття”, а в цій справі позивачів. Апеляційний суд скасував рішення суду першої інстанції. Люди таким рішенням обурені. Зазначають, незважаючи на сьогоднішні події, в Україні, поки, нічого не змінюється. Та на цьому ошукані члени товариства “Магазин взуття” зупинятись не збираються. Вже готують позов до касаційного суду України. Кажуть, якщо не знайдуть правду в українських судах, звертатимуться до Європейського суду з прав людини.

М-Студіо

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також