Судове засідання Балаж знову перенесли на наступний місяць

3
16

Через хворобливий стан здоров'я захисник Андрій Циганков не з'явився на засідання.

Про це повідомили активісти Закарпатського "Спецконтоолю".

За їх інформацією, прокуратура підготувала новий обвинувальний акт. Його погодив і перший заступник прокурора краю.

Нове обвинувачення зачитано і Наталіі Балаж. Учасникам присутнім на засіданні вручив обвинувальний акт головуючий на процесі Олег Придачук. Державний обвинувач Владислав Ісак збільшив обсяг обвинувачення, а саме : пункт 1.3., пункт 1.10., та 8.1. правил дорожнього руху. Мінімальний строк для ознайомлення має бути 7 днів. Наступне засідання призначено на 9-те червня о 10-00.

Коментарі

ЮГ
Юрко геть

Садварі це свиня з вет.служби, геть хряка товстожопого з сільхозу, та забитий свою свиноматку Яцечку.

О
оглядач

Балажка обіцяє великі гроші, щоб "заболтати" справу про свій фальшивий диплом.У січні 2015 р. Мукачівський суд визнав винною Балаж Надію у цій справі.Все було ясно, як Божий день. Проте,Балажкині "судді по виклику" з апеляційного суду Феєр і Стан, по апеляції Балаж, відправили цю справу у суд першої інстанції на додатковий розгляд. Звичайно, за велике бабло.Так справа опинилася на розгляді в Ужгородському суді. І почала балажка розкачувати "судові качелі", то їй суддя не подобається, бо не хоче продаватися, то у прокурора ноги різні- одна права, друга ліва.Соромно дивитися, як ця аферистка плює в очі прокурорам і суддям.Може пора вже і їм над цим задуматися?

Д2
до 234

Надьо, перестань сама за себе писати, щоб відволікти увагу від судового процесу над своєю донькою-вбивцею.Якщо не заспокоїшся, почнемо описувати пікантні подробиці твого життя - зокрема як ти підлаштувалася попід старим Прокоповичем і т.д. А потім про подвиги твоєї доньки, що знає півміста, а ти проворонила, бо була занята гризнею з доброю половиною людей Мукачева. Так що заткнися, краще буде для тебе.

2
235

Циганков умиває руки? Та ні дурні гроші кінчавуться у Балажок. А циганков обслуговує виключно товстосумів на кшталт кернсів, добкіних і прочоі нечисті, яких можна доїти і доїти.

2
234

Надія Йосипівна поверніться просимо Вас! Цей дурний Садварі з тупою Яцечкою дістали всіх!

З
знаюча

Перенесли суд не через хворобу Циганкова,а Цигпанков,побачив з ким звязався, то вмиваэ руки від Балажок

9
987

Суспільство за ніс Балажки не водять, вони строять суддів і прокурорів,почергово висловлюючи останнім недовіру. Але справжні правоохоронці-професіонали не дозволять таким аферисткам з себе глумитися, підуть у Балажок на поводу хіба що продажні "соплежеватели"

9
987

чому не можуть притягнути до відповідальності за "вбивство з необережності" або як там вони це називають протягом декількох місяців? приклад - "юга гобокоп" став "генпйокуйором" за один день. захотіли зробили, а тут в чому причина?

С
судді

чого не перенесе суд сразу на 3 або 4 роки?

ДБ
Для Балажки-афер.

Коледж не хоче бачити товстожопу,наглопику Балажку даже в страшних снах. Сволота одна

Б
балажці

Надьо, у тебе домак криша поїхала, шо підписуєшся Ю.Садварі?

ЮС
Юрко Садварі

Надя вернись в сільхоз просимо тебе!)))))

ТЩ
Таня Щ.

Найближчим часом буде оприлюднено список балажкиних "суддів по виклику", які обслуговували та задовольняли потреби цих обох шахрайок, матері і дочки. Чи буде в цьому списку прізвище судді Придачука? Залежить лише від нього та прийнятого ним рішення у даній кримінальній справі! Народ чекає на верховенство права.

П
Правозахист

Вони ніяк не втямлять, що вироку балажці п'яниці і вбивці, не уникнути!!! Тут уже і суддя придачук давно все плеча.

П
Правозахист

Яким циніком треа бути, щоб стільки за ніс водити суспільство? Це до тих відомих куртизанок із давидкова, які би вже самі могли зрозуміти, що шевелити мозгами, це не торгувати хрінь на базарі..

СН
Суддю на мило!

Суддя што здурів? Чому переносить справу на такий пізній термін? А через місяць буде хворий другий адвокат, потім третій, а потім і сам суддя, бо вже,навірно, куплений!

Читайте також