Судитимуть трьох осіб, які викрали автомашини протягом однієї й тієї ж ночі

8
0

Протягом 10 місяців 2011 року до Чопського відділення Ужгородського райвідділу міліції надійшло 203 заяви про злочини чи правопорушення на території Чопа.

Про це в нещодавно інтерв'ю розповів заступник Ужгородського міжрайонного прокурора Сергій ВОВКАНИЧ.

"Це менш ніж 10 відсотків від усієї кількості заяв, зафіксованих на території Ужгородщини (у районі їх загалом є 2748), - зазначив заступник прокурора. - За результатами розгляду цих заяв порушено 64 кримінальні справи. Якщо спробувати класифікувати, то вони розподіляються так: 27 крадіжок, два грабежі, одне хуліганство, три випадки незаконного заволодіння транспортними засобами, по одному – збуту наркотиків і незаконної діяльності пункту приймання металобрухту.

Всі випадки грабежів, вчинених в Ужгородському районі і Чопі, розкрито. Один співучасник цього виду злочинів перебуває в розшуку. Щодо крадіжок, то даних правопорушень розкрито близько половини. Втім, ця кількість відповідає середньостатистичному показнику розкриття таких правопорушень".

За словами Вовканича, правопорушники, що намагалися викрасти автотранспортні засоби, також виявлені. Це була група з трьох осіб, які викрали автомашини протягом однієї й тієї ж ночі. Їхня вина доведена і справи передані до суду. Винуватці засуджені і відбувають справедливе покарання. Загальний висновок такий: Чоп у криміногенному відношенні – доволі спокійне місто.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також