Судитимуть водія, який скоїв смертельну ДТП з байкерами під Мукачевом

6
4

Досудове розслідування встановило, що чоловік був у нетверезому стані.

Раніше Мukachevo.net розповідало, трагічна аварія сталась ще у травні 2018 року, водій автомобіля «Mercedes-Benz», перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, перевищив допустиму швидкість руху і виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з колоною байкерів.

2-є з них  отримали важкі травми: у 48-річної жінки – була повна травматична ампутація лівого стегна та розірвані легені, у 50-річного чоловіка – травматична ампутація лівого стегна та лівого плеча, він був у дуже важкому стані. Згодом стало відомо, що чоловік загинув.

За фактом ДТП було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України - порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого, завдало тяжких тілесних ушкоджень.

Наразі, у даному кримінальному провадженні триває судовий розгляд справи, про це повідомила прес-служба прокуратури Закарпаття.

Коментарі

Ю
ю

ЛІНЧ. Скоро буде. Усьо робиться для сього

Ч
читач

Балажка скільки отримала за таку саму аварію? Православні попи всі старою Балажкою куплені, як і вся прокуратура і суд, бо все це барахло сидить на утриманні вбивць і злодіїв.

БП
Без права

на амністію.

Р
рем

Якби за такі ДТП 10_15 п'яниць посадили на 20_25 років - проблеми б на дорогах значно зменшились. У людей нема страху ні перед чим - 5 ку відсидить _ іде далі вбивати.

Читайте також