Судитимуть закарпатського митника, який ще у 2017-му "проґавив" 250 тис. пачок цигарок (ФОТО)

5
6

На державного інспектора митного поста "Дяково" за фактом несанкціонованої зміни інформації відкрили провадження за частиною 1 статті 362 КК України.

У ході слідства з’ясували, що службовець безпідставно вніс зміни до Автоматизованої системи управління ризиками при проведенні митного контролю та оформлення вантажного автомобіля «Volvo».

Вже на території Румунії працівники прикордонної поліції та митних органів виявили у вказаному транспорті майже 250 тисяч пачок сигарет.

Досудове розслідування у вказаному провадженні здійснювали співробітники ТУ ДБР у Львові.

Цей випадок стався ще 25 вересня 2017 року. Mukachevo.net писало про те, що тоді на румунську частину пункту пропуску "Дяково – Халмеу" заїхав вантажний автомобіль "Volvo" з напівпричепом. У авто було 2 громадяни Румунії – Сорін Ф та Віктор Ф.

У результаті поглибленого огляду вантажівку було виявлено 249 тисяч пачок контрабандних цигарок (500 ящиків). Їх винюхав службовий собака в трісках, під якими було сховано контрабанду.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

В
Віталік.

Або всім жати можливвсть вивозити товар. З Польщі навіть митника нема. Тільки погранец.І йому похер що ьи везеш!!!

В
Віталік.

Да по тихому все замнуть.

ГП
Гурка правда

Дерибан бюджету усе буде і був. Побив Біг тай зельонков умастив. Од корита задарнього тяжко ся удорвати, а щи кіть і апетіт ненаситний та вто суєта з суєт.

З
Знающий

іване....Укорошати ТОГО што го пудклав! Усі ко у темі та знавуть чія вто робота насправді, тай як єден другого пудкладавуть на таможці.

І
Іван

до нижнього.Дурний ти Іване тай ся не лічиш..Укорошати го треба тото шмирля а тобі рило начистити)

І
Іван

Люди сміття вивозять а гроші привозять! Нич небачу поганого! Неможуть всі бюджет дерибанити бо роботи нема, чи рабом за кордон краще їхати?

Читайте також